Asus ProArt PA329C with Calibration Sensor
Artikkelnummer: 1060234

Asus ProArt PA329C with Calibration Sensor

32" skjerm med HDR og skjermkalibrator

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • 32" 4K-skjerm med IPS-panel (3840 x 2160)
 • 98 % DCI-P3, 84 % Rec.2020, 100 % Adobe RGB og sRGB
 • HDR-10 og høy lysstyrke for kontrastrikt og detaljert bilde

Velg variant

18 680 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
ASUS ProArt PA329C er en profesjonell 32" 4K UHD-skjerm med HDR. Den er designet for deg som grafisk kreatør og er strålende for deg som jobber med avansert videoredigering. Skjermen har bredt fargerom, nøyaktige farger og lysstyrke på opptil 600 nit. I tillegg har den også HDR-10 som forbedrer kontrastene mellom de mørkeste og lyseste delene av bildet. For fleksibel bruk har skjermen USB-C som støtter dataoverføring, DisplayPort og 60W strømforsyning.

Fordeler

 • 4K-skjerm med oppløsning på 3840 x 2160 piksler
 • USB-C med støtte for displayport, dataoverføring og strømforsyning (60W)
 • HDR-10 og høy lysstyrke for kontrastrikt og detaljert bilde
 • ASUS ProArt-kalibreringsteknologi med 14-biters LUT
 • Delta E <2 fargenøyaktighet for riktige farger
 • Ergonomisk stativ justerbar i høyde, vridning og helling

IPS-panel med HDR

ProArt PA329C er en profesjonell 32" 4K-skjerm med IPS-panel. Den har en lysstyrke på opptil 600 nits som, kombinert med HDR-10, gir deg et levende bilde med et bredt dynamisk område, hvor det hvite forblir hvitt og det svarte blir veldig svart.

Høy nøyaktighet og levende farger

Skjermen har en oppløsning på 3840 x 2160 piksler og et fargeområde på 98 % DCI-P3, 100 % Adobe RGB og 100 % sRGB, noe som gjør bildene rikere farger og ser mer realistiske ut. I tillegg har den 84% Rec. 2020 for videoredigering og produksjon. Skjermen har en 10-biters fargegrafikk for å vise 1,07 milliarder farger og bruker en 14-biters tabell for å gi deg jevnere overganger mellom nyanser.

Korrigerte farger med kalibrering

ProArt PA329C har en innebygd ProArt-kalibreringsteknologi som lar deg finjustere farger og lysstyrke for en konsekvent skjermvisning. Skjermen er også fabrikkkalibrert for realistisk fargegjengivelse og sikrer en fargepresisjon på ∆E < 2.

USB-C – en inngangsport for alt

Skjermen er kompatibel med de fleste enheter og har USB-C-, DisplayPort- og HDMI-porter. USB-C-porten støtter dataoverføringer, DisplayPort og til og med 60 W strømforsyning. ProArt PA329C fungerer også som en USB-hub, noe som betyr at når du kobler til den via USB-C (med C til C-kabel eller C til A-kabel), og enheten får tilgang til utstyret som er koblet til via USB-portene.

Legg til plasseringen av skjermen i henhold til dine preferanser

Med skjermen har du muligheten til å angi vinkel, høyde og helling av skjermen slik at den passer deg. Du kan også bruke den i stående modus, og bildet roteres automatisk. Noe som er veldig nyttig når du arbeider nettsteder eller dokumenter med lange lister.

Leveres med

 • ASUS ProArt PA329C
 • HDMI-kabel
 • Strømkabel
 • USB-C-kabel
 • USB-C til A-kabel
 • Quick Start Manual
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.