Skjermstativ og Monitorarmer

Plasser dataskjermen på et skjermstativ eller fest den til en monitorarm for å løfte skjermene opp fra skrivebordet. Det gir både en mer fleksibel og ergonomisk arbeidsplass, men også et ryddigere og mer stilig skrivebord. Vi har monitorstativ og monitorarmer for en, to eller tre skjermer fra merker som LogiLink, Arctic og SMS. Kjøp skjermstativ direkte på nett eller besøk oss i butikk.

Filtrering
  Viser 21 produkter
  Vis som:
  Sorter etter:
  Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

  Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

  Let's be friends!
  Abonner på vårt nyhetsbrev

  Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

  Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

  Handlevogn

  Handlevogn

  Din handlevogn er tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 NOK

  Liker

  Liker

  Ønskelisten er tom

  Totalt: 0 produkter
  0 NOK