Storformatskrivere

Når du vil lage virkelig store utskrifter, er en storformatskriver noe for deg. Enten du vil trykke reklameskilt eller skrive ut bilder og kunst til en utstilling, kan du med en storformatskriver lage utskrifter på opptil 44" (ca. 1,1 meter) i bredden. Takket være at papiret er på rull kan du skrive ut flere meter En innebygd kniv i skriveren kutter papiret etter utskrift Vi har profesjonelle Epson og Canon storformatskrivere for bedrifter og kontorer Kjøp direkte på nett eller kontakt oss for et tilbud.

Filtrering
  Viser 9 produkter
  Vis som:
  Sorter etter:
  Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

  Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

  Let's be friends!
  Abonner på vårt nyhetsbrev

  Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

  Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

  Handlevogn

  Handlevogn

  Din handlevogn er tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 NOK

  Liker

  Liker

  Ønskelisten er tom

  Totalt: 0 produkter
  0 NOK