Apple Mac mini M2, 8GB RAM, 512GB SSD, Silver
Apple Mac mini M2, 8GB RAM, 512GB SSD, Silver
Artikkelnummer: 1058677

Apple Mac mini M2, 8GB RAM, 512GB SSD, Silver

Mac mini M2 – Mer muskler. Flere muligheter.

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Apple M2 med åtte kjerner
 • 8GB RAM
 • Thunderbolt 4 og HDMI

Velg minnestørrelse

11 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Få mer gjort på kortere tid med Mac mini – med superkrefter fra M2. M2 er neste generasjon Apple Silicone og kan håndtere alt fra tunge presentasjoner, krevende redigering til fengslende spill. Mac mini er en kompetent arbeidskamerat som tar liten plass på skrivebordet ditt i tillegg til at den er klar for store oppgaver.

Fordeler

 • Åtte-kjerners prosessor og ti-kjerners grafikk
 • 100 GB/s i minnebåndbredde
 • Innebygd bransjeledende personvern- og sikkerhetsfunksjoner
 • Allsidige tilkoblingsmuligheter
 • Raske overføringer med Thunderbolt 4 og WiFi 6E
 • Maskinlæring med Neural Engine
 • Kompakt design som tar liten plass på skrivebordet
Mac mini M2 Workstation

Mer muskler og raskere tenkning med M2

Apple Silicone har flyttet grensene for hva en databrikke kan gjøre og har samlet prosessor, grafikk, enhetlig minne og maskinlæring i en enkelt brikke. M2 flytter grensene enda lenger og har 25 prosent flere transistorer og dobbel minnebåndbredde sammenlignet med forgjengeren M1. Superladet med opptil 18 prosent raskere prosessor og 35 prosent høyere grafikkytelse enn M1 samtidig som den er like strømeffektiv.

Jobb i programmene du elsker

Mer enn 15 000 forskjellige apper er allerede optimalisert for M2. Arbeid sømløst i Adobe, DaVinci Resolve, Final Cut og Logic med store prosjekter samtidig og multitasking.

Mac mini vil lære mer om deg

Med maskinlæring lærer Mac mini om deg og vanene dine jo mer du jobber med den, og gir deg automatisert videoanalyse, stemmegjenkjenning, bildebehandling og mer. Det gir deg raskere responstider og en personlig tilpasset brukeropplevelse.

Allsidig grensesnitt med store muligheter

I tillegg til den høye ytelsen er Mac mini utstyrt med mange porter som lar deg enkelt koble til skjermer med høy oppløsning eller til lagringsenheter og overføre med utrolige hastigheter. Mac mini med M2 har to Thunderbolt 4-porter, én HDMI-port, to USB-A, Ethernet og jack for hodetelefoner. Takket være WiFi 6E kan du også trådløst surfe og overføre filer raskere enn noen gang før.

Leveres med

 • Mac mini med M2 (2023)
 • Strømkabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen