Apple Mac mini M2 Pro, 16GB RAM, 512GB SSD, Silver 10 Gbit Ethernet
Apple Mac mini M2 Pro, 16GB RAM, 512GB SSD, Silver 10 Gbit Ethernet
Artikkelnummer: 1059230

Apple Mac mini M2 Pro, 16GB RAM, 512GB SSD, Silver 10 Gbit Ethernet

Mac mini M2 Pro – Mer muskler. Flere muligheter.

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • 10-kjerners M2 Pro
 • 16 GB RAM og 512 GB SSD
 • 10 Gbit Ethernet
20 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Mac mini når nye høyder med M2 Pro. Opplev lynrask respons selv når du jobber med redigering av bilder i storformat og ProRes-videoer i 8K. Med det allsidige utvalget av porter kan du koble til opptil tre 6K-skjermer samtidig via Thunderbolt 4. Mac mini er klar til å spenne musklene uansett hva du velger å lage.

Fordeler

 • M2 Pro – den første profesjonelle brikken i en Mac mini
 • 10-kjerners prosessor og 16-kjerners grafikk
 • 200 GB/si minnebåndbredde
 • Innebygd bransjeledende personvern- og sikkerhetsfunksjoner
 • Allsidige tilkoblingsmuligheter
 • Fire Thunderbolt 4-porter og WiFi 6E
 • Maskinlæring med Neural Engine
 • Kompakt design som tar liten plass på skrivebordet
 • Støtte for 10Gbit Ethernet

Mac mini M2 arbeidsstasjon

Superkrefter med M2 Pro

Med M2 Pro blir Mac mini kraftigere og raskere enn noen gang. Den bygger på Apples banebrytende teknologi som samler prosessor, grafikk, enhetlig minne og Neural Engine i en laveffektbrikke. M2 Pro er fullastet med over 40 milliarder transistorer og dobbel minnebåndbredde sammenlignet med standard M2. Det gjør håndtering av bilder i stort format eller ProRes-video i 8K til en lek.

Arbeid i programmene du liker

Mer enn 15 000 forskjellige apper er allerede optimalisert for M2. Arbeid sømløst i Adobe, DaVinci Resolve, Final Cut og Logic med store prosjekter samtidig, og la M2 tygge gjennom bilder i megaformat og ProRes-videoer i 8K lynraskt.

Mac mini ønsker å lære mer om deg

Med maskinlæring lærer Mac mini om deg og vanene dine jo mer du jobber med den, og gir deg automatisert videoanalyse, stemmegjenkjenning, bildebehandling og mer. Det gir deg raskere responstider og en personlig tilpasset brukeropplevelse.

Allsidig grensesnitt med store muligheter

I tillegg til den imponerende ytelsen er Mac mini utstyrt med mange porter som lar deg enkelt koble til høyoppløselige skjermer eller til lagringsenheter og overføre med utrolige hastigheter. Mac mini med M2 Pro har fire Thunderbolt 4-porter og er i stand til å drive opptil tre skjermer med 6K-oppløsning samtidig. I tillegg finner du en HDMI-port, to USB-A, Ethernet og en jack for hodetelefoner. Takket være WiFi 6E kan du også trådløst surfe og overføre filer raskere enn noen gang før.

Leveres med

 • Mac mini med M2 Pro, 16 GB RAM og 512 GB SSD, 10 Gbit Ethernet (2023)
 • Strømkabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen