Stasjonær datamaskin

En stasjonær PC er en pålitelig datamaskin på arbeidsplassen eller hjemmekontoret. Finn din neste stasjonære PC hos oss på Scandinavian Photo, vi har flere modeller fra Apple som Mac mini og iMac samt kraftpakker fra Acer Concept. Ikke glem å supplere din stasjonære datamaskin med skjerm, tastatur, datamus, LED-belysning og annet tilbehør for streaming, redigering og kreativt arbeid. Kjøp direkte på nett med rask levering eller besøk oss i butikk for personlig rådgivning og hjelp.

21 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Datamaskin
Varemerker
Skjermstørrelse
Internminne
Prosessor
Harddiskkapasitet
Grafikkort
Oppløsning
Antall kjerner
Fysiske tilkoblinger
Operativsystem
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.