Stasjonær datamaskin

En stasjonær PC er en pålitelig datamaskin på arbeidsplassen eller hjemmekontoret. Finn din neste stasjonære PC hos oss på Scandinavian Photo, vi har flere modeller fra Apple som Mac mini og iMac samt kraftpakker fra Acer Concept. Ikke glem å supplere din stasjonære datamaskin med skjerm, tastatur, datamus, LED-belysning og annet tilbehør for streaming, redigering og kreativt arbeid. Kjøp direkte på nett med rask levering eller besøk oss i butikk for personlig rådgivning og hjelp.

43 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Datamaskin
Varemerker
Minnesstørrelse
Internminne
Prosessor
Harddiskkapasitet
Grafikkort
Operativsystem
Fysiske tilkoblinger
Antall kjerner
Harddisk
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.