Kontrollenheter for redigering

En kontrollenhet for redigering, også kalt en redigeringskontroll, er som et tastatur for datamaskinen med egendefinerte knapper og funksjoner for bilde- og videoredigering. Vi har redigeringskontroller fra Loupedeck, Blackmagic Design og Tangent som letter og effektiviserer arbeidsflyten din når du redigerer og streamer. Kjøp online med rask levering eller besøk oss i butikk.

9 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Datatilbehør
Varemerker
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.