Alogic Thunderbolt 4 Blaze Compact Hub
Alogic Thunderbolt 4 Blaze Compact Hub
Alogic Thunderbolt 4 Blaze Compact Hub
Alogic Thunderbolt 4 Blaze Compact Hub
Artikkelnummer: 1054578

Alogic Thunderbolt 4 Blaze Compact Hub

Thunderbolt 4-hub med dobbel 4K-skjermstøtte

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Koble til flere skjermer med USB-C/Thunderbolt 4
  • Førsteklasses aluminiumsdesign
  • USB-C/Thunderbolt 4, USB-C-lading og USB-A
2 890 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Thunderbolt 4 Blaze er designet for situasjoner der hastighet og ytelse er viktig. Den gir deg en båndbredde på 40 GB/s for å koble til eksterne skjermer og høyhastighets periferiutstyr, for eksempel eksterne harddisker. Huben gir deg opptil tre porter nedstrøms for Thunderbolt 4 / USB 4 periferiutstyr - for enestående produktivitet for alle kreative fagfolk!

Tilkoblinger

  • 1x USB-C for bærbar PC (60W)
  • 1x USB-A 3.2 (10 GB/s)
  • 3x USB-C / Thunderbolt 4 (40 GB / s)
  • 1x AC-port

Alogic Thunderbolt 4 Blaze USB-C-hub

Støtte for doble 4K-skjermer

Thunderbolt 4 Blaze lar deg koble til doble 4K-skjermer, opptil 60Hz, til datamaskiner som støtter Thunderbolt 3 og 4. Hvis datamaskinen din kun har en USB-C-port (uten Thunderbolt), kan du i stedet koble til en enkelt skjerm opp til 4K 60Hz . Thunderbolt / USB-C-portene på baksiden av huben er videoutganger og er designet for å kobles direkte til skjermen din, så lenge den er utstyrt med en USB-C-videoinngang. For å koble til skjermer med HDMI- og DisplayPort-innganger kan du bruke USB-C-videoadaptere eller videokabler.

Opptil 60W lading

I tillegg til å koble til skjermer, overføre video og data, kan du også lade den bærbare datamaskinen via denne huben. Thunderbolt 4 Blaze gir opptil 60W strøm for å lade bærbare datamaskiner med USB PD-teknologi. Dette er nok til å drive de fleste standard bærbare datamaskiner.

Leveres med

  • Alogic Thunderbolt 4 Blaze Compact Hub
  • Strømadapter
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.