Alogic Thunderbolt 4 Blaze Compact Hub
Alogic Thunderbolt 4 Blaze Compact Hub
Alogic Thunderbolt 4 Blaze Compact Hub
Alogic Thunderbolt 4 Blaze Compact Hub

Alogic Thunderbolt 4 Blaze Compact Hub

Thunderbolt 4-hub med dobbel 4K-skjermstøtte

1054578
NettlagerFinnes på nettlager
Butikk:
  • Koble til flere skjermer med USB-C/Thunderbolt 4
  • Førsteklasses aluminiumsdesign
  • USB-C/Thunderbolt 4, USB-C-lading og USB-A
  • Lad den bærbare datamaskinen opptil 60 W
2 890 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Verdipakke

Thunderbolt 4 Blaze Compact Hub
Red Whips 12-pack
Kabelbånd x3
3 024 NOK

Thunderbolt 4 Blaze er designet for situasjoner der hastighet og ytelse er viktig. Den gir deg en båndbredde på 40 GB/s for å koble til eksterne skjermer og høyhastighets periferiutstyr, for eksempel eksterne harddisker. Huben gir deg opptil tre porter nedstrøms for Thunderbolt 4 / USB 4 periferiutstyr - for enestående produktivitet for alle kreative fagfolk!

Tilkoblinger

  • 1x USB-C for bærbar PC (60W)
  • 1x USB-A 3.2 (10 GB/s)
  • 3x USB-C / Thunderbolt 4 (40 GB / s)
  • 1x AC-port

Alogic Thunderbolt 4 Blaze USB-C-hub

Støtte for doble 4K-skjermer

Thunderbolt 4 Blaze lar deg koble til doble 4K-skjermer, opptil 60Hz, til datamaskiner som støtter Thunderbolt 3 og 4. Hvis datamaskinen din kun har en USB-C-port (uten Thunderbolt), kan du i stedet koble til en enkelt skjerm opp til 4K 60Hz . Thunderbolt / USB-C-portene på baksiden av huben er videoutganger og er designet for å kobles direkte til skjermen din, så lenge den er utstyrt med en USB-C-videoinngang. For å koble til skjermer med HDMI- og DisplayPort-innganger kan du bruke USB-C-videoadaptere eller videokabler.

Opptil 60W lading

I tillegg til å koble til skjermer, overføre video og data, kan du også lade den bærbare datamaskinen via denne huben. Thunderbolt 4 Blaze gir opptil 60W strøm for å lade bærbare datamaskiner med USB PD-teknologi. Dette er nok til å drive de fleste standard bærbare datamaskiner.

Leveres med

  • Alogic Thunderbolt 4 Blaze Compact Hub
  • Strømadapter
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.