Webkameraer

Lag bedre konferanser og nettmøter med et profesjonelt konferansekamera eller webkamera. Her finner du kameraer for digitale videomøter og konferanser for både en og flere personer, men også for streaming og spill der du filmer deg selv mens du spiller. Vi har webkameraer med funksjoner som HDR, ekstra vidvinkel eller 4K-oppløsning. Velg mellom merker som Logitech, Microsoft, Vivolink og mer. Kjøp webkamera direkte på nettet eller besøk oss i butikk.

16 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Datatilbehør
Filtrering
Varemerker
Sensortype
Vekt
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.