Webkameraer

Et godt webkamera øker kvaliteten på konferanser og nettmøter. Her finner du webkameraer for digitale videomøter både fra hjemmekontoret og konferanserommet for både én og flere personer, men også for streaming og spilling hvor du filmer deg selv mens du spiller. Vi har webkameraer med funksjoner som HDR, ekstra vidvinkel eller 4K-oppløsning. Velg mellom merker som Logitech, Microsoft, Vivolink og flere. Kjøp webkamera direkte på nett eller besøk oss i butikken.

15 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Datatilbehør
Filtrering
Varemerker
USB-tilkoblingstype
Intern oppløsning 4K
Intern oppløsning Full HD
Intern innspillingscodec
Brennvidde tilsv. 35mm vidvinkel
Største blenderåpning
Digital zoom
Bredde
Høyde
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.