MicroConnect USB-C - A 3.0 Cable 2m
Artikkelnummer: 1057729

MicroConnect USB-C - A 3.0 Cable 2m

USB-C til USB-A-kabel

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Strømforsyning opptil 10W
  • Dataoverføringshastighet på opptil 5 GB/s
  • Holdbar kabel – 25 års garanti

Velg variant

179 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Denne USB-C til USB-A-kabelen hjelper deg å koble til alle enhetene dine med USB-C-kontakter. Perfekt for datamaskin og nettbrett. Den har en USB-C-kontakt med støtte for opptil 3.2 Gen1 og USB-A med 3.0, men kabelen er bakoverkompatibel med USB 2.0 og 1.1. Lad enhetene dine med strømforsyninger på opptil 10 W og overfør filene dine med opptil 5 GB/s overføringshastighet.

Fordeler

  • USB-C Gen 3.1 Gen1
  • Dataoverføringshastighet på opptil 5 GB/s
  • Lad enhetene dine med opptil 10 W

RoHS-sertifisert kabel

Kabelen er sertifisert i henhold til RoHS, som betyr at den ikke inneholder forbudte flammehemmere, visse farlige stoffer eller tungmetaller.

Leveres med

MicroConnect USB-C - A 3.0 Cable
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.