Planskanner og Bordskanner

Vi har bordskannere for å skanne dokumenter, utklipp og bilder og for å kunne lagre de digitalt på datamaskinen. Hos oss finner du planskannere fra Epson og Plustek, alltid til gode priser. Kjøp scanner direkte på nett med rask levering, eller besøk oss i butikken og få personlig kjøpshjelp.

7 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
Oppløsning skanner
Tilkoblinger
Trådløse tilkoblinger
Bredde
Høyde
Lengde
Vekt
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.