Minnekortfutteral 0915 SD Card Case svart

Peli Minnekortfutteral 0915 SD Card Case svart

322909
  • Rommer 12 SD-, 6 mini-SD og 6 Micro-SD-kort
  • Beskytter minnekortet mot støt og vann (IPx4)
  • Hold orden på minnekortene dine
419 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager
Peli MicroCase 0915 SD minnekort Uknuselig og vanntett plastboks for trygg oppbevaring av SD minnekort. Med støtdempende innredning for inntil 12 stk SD, 6 stk mini SD og 6 stk micro SD minnekort. Innvendige mål: 122 x 57 x 14 mm Vanntett forsegling, IPX4

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.