Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Peli

Kjøp Peli hos oss! Hos oss kan du kjøpe hard case, beskyttelsesvesker, trillebagger, minnekortfutteral og tilbehør fra Peli både online og i butikk. Vi har et bred utvalg av vanntette, støt- og uknuselige produkter fra Peli i forskjellige prisklasser for deg som stiller høye krav på at ditt utstyr skal oppbevares sikkert.

82 produkter
Vise som
Sorter etter
Varemerker
Farge
Innermål høyde
Materiale
Vekt
Yttermål bredde
Innermål dybde
Innermål bredde
Yttermål høyde
Type lås
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.