Pentax 17 Dark Silver
Pentax 17 Dark Silver
Pentax 17 Dark Silver
Pentax 17 Dark Silver
Pentax 17 Dark Silver
Pentax 17 Dark Silver
Pentax 17 Dark Silver
Pentax 17 Dark Silver
Artikkelnummer: 1101271

Pentax 17 Dark Silver

Analogt kamera som produserer bilder i halvformat

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Dobbelt så mange bilder per filmrull
 • Rask og enkel lading av film
 • Automatisk eksponering
6 690 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Pentax 17 er et unikt nytt analogt kamera. Kameraet produserer bilder i halvformat, der to bilder på 17 mm x 24 mm får plass i én 35 mm-ramme (36 mm x 24 mm). Kameraet tar bilder i vertikalt format, identisk med bildene som tas med smarttelefoner, som er det vanligste mediet vi bruker i dag for å ta bilder.

Fordeler

 • Bilder i vertikalt format
 • Halvformat som gir dobbelt så mange bilder per filmrull
 • Nostalgisk og taktil manuell filmfremtrekk
 • Skarpe og rene bilder med avansert objektivteknologi og vakker bokeh
 • Automatisk eksponering for å unngå overeksponering og gi optimale bilder
 • Syv forskjellige fotograferingsmoduser for alle anledninger
 • Rask og enkel filmhåndtering
 • Klassisk design med robuste og lette materialer

Manuell funksjon som er unik for analoge kameraer

Pentax 17 har et manuelt filmfremtrekk basert på den som finnes i Pentax speilreflekskameraer. Filmfremtrekket gjør at brukeren kan høre den tilfredsstillende spolelyden etter hvert skudd. Easy-load-systemet er spesielt utviklet for å minimere feil ved filmlading, noe som gjør det spesielt brukervennlig for førstegangsbrukere av analoge kameraer. Kameraet har også andre mekanismer som er unike for analoge kameraer, for eksempel manuell filmspoling ved hjelp av spolesveiven, eksponeringskompensasjon ved hjelp av eksponeringskompensasjonshjulet og ISO-følsomhetsinnstilling ved hjelp av ISO-hjulet.

Nyutviklet objektiv

Pentax 17 har et nyutviklet 25 mm f/3,5 objektiv med fast fokus (tilsvarende et 37 mm objektiv i 35 mm-format). Objektivet er basert på optikken til det anerkjente Pentax Espio Mini (lansert i 1994) og har blitt redesignet for å passe perfekt til fotografering i halvformat. Det er også behandlet med HD-belegg (High Definition) - et svært anerkjent flerlagsbelegg - for å optimalisere klarheten og skarpheten i bildene. Med objektivet til RICOH Auto Half (en bestselgende halvformatmodell som ble lansert i 1962) som referanse, er synsvinkelen og brennvidden valgt for å gjøre daglig fotografering enkel og feilfri.

Sonefokuseringssystem for å endre fokusområdet ved enkelt valg av sonemarkeringer

Pentax 17s sonefokuseringssystem er delt inn i seks fokussoner, fra nærbilder til lange avstander, med markeringer for hver sone. Alt brukeren trenger å gjøre for å stille inn kameraets fokus er å velge den markeringen på sonefokusringen som passer best til motivavstanden. I makrofokussonen kan brukeren ta nærbilder fra ca. 25 centimeters avstand. Ved hjelp av håndremmen (følger med som standardtilbehør) kan brukeren måle avstanden til motivet mer nøyaktig.

Lyssterk søker

Pentax 17s har en lyssterk søker av Albada-typen. Den leveres også med en synsfeltkompensasjonsramme for nærbilder for å gjøre det enklere å komponere nærbilder. Det er mulig å kontrollere sonemarkeringene direkte gjennom søkeren.

Syv fotograferingsmoduser som passer til ulike bruksområder

Pentax 17 justerer eksponeringsinnstillingene automatisk basert på lysdataene som samles inn av målesensoren. I tillegg til Full Auto, der alle eksponeringsinnstillingene stilles inn av kameraet, finnes det seks andre fotograferingsmoduser, blant annet: Slow-speed sync, som er svært nyttig for skumringsfotografering, og Bulb, som er praktisk for fotografering av nattbilder og fyrverkeri. Pentax 17 har også en uavhengig eksponeringskompensasjonsratt, som gjør at brukeren raskt kan endre eksponeringsnivået for å tilpasse det til ulike typer motiver eller for å uttrykke brukerens kreative intensjoner.

Kamerahus av høy kvalitet med fokus på hver minste detalj

Pentax 17-kamerahuset har en klassisk design som minner om det tradisjonelle utseendet til analoge kameraer. Topp- og bunndekslene er laget av en solid, men lett magnesiumlegering for å optimalisere kamerahusets stivhet. Den 40,5 mm store filtergjengen gjør det mulig å montere en rekke filtre som er tilgjengelige på markedet. Pentax 17 er designet for å være en glede å eie, med nøye oppmerksomhet på hver eneste detalj

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen