Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

kikkert Papilio II 8,5x21

Pentax kikkert Papilio II 8,5x21

1025996
2 065 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Papilio er en unik kikkert med en fokuseringsavstand fra 50 cm til uendelig. Den kompakte konstruksjonen gjør at du alltid kan ha den med deg. Kikkertens unike CLOSE-teknologi gjør at du ikke trenger å justere kikkertens IPD-verdi, slik at du kan studere et insekt ett øyeblikk og se på en fugl i flukt det neste.

Egenskaper:

  • FMC-antirefleksbehandling
  • Skarp fra 50 cm til uendelig
  • Asfæriske linser gir skarphet fra kant til kant
  • BaK-4 kvalitetsprismer gir korrekte farger og høy lystransmisjon
  • Dual-axle med synkronisert IPD-justering
  • Twist-up øyemuslinger
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.