Pinnacle Studio 26 Ultimate
Artikkelnummer: 1057006

Pinnacle Studio 26 Ultimate

Videoredigeringsprogramvare med ubegrenset funksjonalitet

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Videoredigering med pålitelige verktøy
 • MultiCam med opptil 6 kameraer
 • Ubegrenset video- og lydspor
1 379 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Avansert videoredigering på pro-nivå med pålitelige verktøy, filmiske effekter og et intuitivt arbeidsområde designet kun for Pinnacle Studio 26 Ultimate. Bruk funksjoner som videomaskering, skjermopptak, multicam-redigering, Stop Motion-animasjon, bevegelsessporing og Keyframe-kontroll. Redigeringsprogrammet har alt du trenger for å forvandle videoene dine til profesjonelle produksjoner med imponerende resultater.

Fordeler

 • MultiCam for flere vinkler
 • Sensurer bevegelig materiale med mosaikksliping
 • Alfakanal for å kombinere en bildebakgrunn
 • Videomodus for delt skjerm
 • Fargegradering, fargekorrigering, LUT og filtre
 • Spesialeffekter for videoer, bevegelsesgrafikk og 3D
 • Eliminer rystende opptak med videostabilisering
 • Stop Motion-animasjon
 • Fjern linseforvrengning med linsekorreksjon
 • Avansert titteleditor
 • Lag effekter med grønn skjerm
 • Eksperimenter med selektiv farge
 • Redigering av 4K og 8K materiale

Hva er nytt i Pinnacle Studio 26 Ultimate?

 • Ny Timelime Preview som gir deg en enklere oversikt
 • Ansiktsfilter via webkamera

Corel har lyttet til brukerne sine og Pinnacle Studio 26 Ultimate er raskere, bedre og mer effektiv enn tidligere versjoner. Opplev bedre stabilitet, brukervennlighet og et gjennomtenkt grensesnitt som letter arbeidsflyten din og lar deg fokusere på det du kan best – skape!

Gjør historien din cinematisk

Velg historien du vil fortelle – enten det er fantasy, dokumentar eller kjærlighetshistorie. Pinnacle Studio kan hjelpe deg med å levere et profesjonelt resultat ved å bruke unike funksjoner og presise kontroller.

Utvid fargealternativene dine

Med Pinnacle Studio 26 kan du justere hvitbalansen, korrigere undereksponerte scener og bruke umiddelbare korrigeringer. Eksperimenter med selektiv farge for å fremheve et spesifikt objekt i scenen din. Du kan også bruke umiddelbare fargegraderingseffekter for å endre stemningen i enhver scene og oppnå kreative endringer med LUT-forhåndsinnstillinger.

Effekter og filtre

Bruk spesialeffekter for å sette stemningen til enhver scene i produksjonen din – gjør den leken, surrealistisk, dramatisk og mer. Spill med 3D-objekter og -effekter, inkludert den nye Dolly Zoom-effekten som gjør det enkelt å zoome inn og ut på et spesifikt objekt i videoen mens du holder resten av opptakene uendret.

Utforsk bevegelig grafikk og effekter

For å gjøre materialet ditt ekstra interessant, kan du lage raske eller langsomme effekter med Time Remapping. Det er også mulig å legge til bevegelse og visuell interesse med Pan og Zoom. For å fremheve bevegelsene dine på skjermen, bruk Motion Blur-effekter. Med Pinnacle 26 Ultimate kan du også sensurere bevegelige objekter med mosaikkskarphet.

Perspektiv og vinkler

Bruk multicam til å ta opp og redigere video på tvers av seks kameraer, som effektivt viser en scene fra forskjellige perspektiver og med forskjellige detaljer. Screen Splitter hjelper deg enkelt å ta opp skjermen og blande den sømløst med webkamerabilder og lydoverlegg. På denne måten produserer du fengslende opplæringsprogrammer, videoer eller webinarer. Et perfekt verktøy for vlogging, innholdsskaping for sosiale medier eller annen videoproduksjon. Kombiner to eller flere handlinger filmet hver for seg – på én skjerm. Bruk video med delt skjerm for å lage reklame- eller sammenligningsvideoer, for å vise forskjellige spillstrategier eller for å bedre illustrere en av historiene dine.

Avansert lydredigering

Mestre lyden din ved å fade inn og ut, dempe og til og med koble fra lyden med bare noen få klikk. Det avanserte opptaksverktøyet hjelper deg med å ta opp din egen fortelling og voiceover. I tillegg får du tilgang til avgiftsfri musikk og lydeffekter. Du kan også lagre og balansere lyd automatisk for skarpe fortellinger med Audio Ducking. Dette, sammen med nye lydfunksjoner for egendefinerte støyprofiler, tonehøydeskalering og miksing av flere lydspor i 5.1-rom, tar videoen din til neste nivå.

Sammenlign Studio 26 Standard og Studio 26 Ultimate her.

Leveres med

 • Pinnacle Studio 26 Standard - produktlisens 1 bruker

Operativsystem: Kun Windows 11, Windows 10, 64 bit

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.