Plustek OpticFilm filmholdersett

Plustek Plustek OpticFilm filmholdersett

311626
199 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

EKstra holder for negativer og diabilder. Inneholder en holder for film klippet i remser opp til seks eksponeringer samt en holder for diabilder med plass til fire stk. Passer til samtlige modeller i OpticFilm-serien (7200, 7200i, 7300, 7400, 7500i och 7600i, 8100, 8200i) samt SmartPhoto F50.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.