Plustek OpticFilm 8200i Ai Filmskanner

Plustek Plustek OpticFilm 8200i Ai Filmskanner

320664
  • Sensoren er av typen CCD og belyses med LED
  • Silverfast leveres med skanneren
  • 7200 dpi med et dynamisk område på 3,6
5 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Plustek OpticFilm 8200i Ai
Dias og negativskanner som skanner i 7200 dpi med et dynamisk omfang på 3,6. Skanneren har funksjon for multi eksponering som forbedrer bildekvalitetet. Sensoren er av typen CCD og belyses ved hjelp av LED. To hurtigknapper på fronten forenkler og gjør arbeidsflyten raskere. Med infrarød skanning kan støv og riper oppdages i bildet og i etterkant maskeres bort for best mulig resultat.

Silverfast programvaren som følger med gir deg tilgang til funksjoner som guidet skanning, batchkorrigering av bilder, negafix for å nevne noen.

Leveres med
Holdere for 4 diasbilder
Holder for filmstripe med opp til 6 bilder
Polstret veske
Silverfast Ai Studio 8 som fungerer med Windows 7 og OS X Lion
NewSoft Presto! PageManager 7.23
Plustek QuickScan

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.