PMI

Utforsk fremtidens presisjon innen røykmaskiner for røyk, tåke og haze med PMI Gear. SmokeGENIE er født i hjertet av Hong Kongs filmverden, og representerer et ingeniørmessig gjennombrudd og en revolusjon innen haze-teknologi. Den er hyllet av filmskapere og testet i felten, og tilbyr cinematic haze, atmosfærisk tåke, magisk tørris-effekt og stasjonære skyer - alt i én kompakt enhet. Opplev det neste nivået av atmosfæriske effekter med PMI SmokeGENIE, perfekt for kreative, entusiaster og profesjonelle innen foto- og filmproduksjon.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen