Cinema series Exposure Collection filter 3-pack

Polar Pro Cinema series Exposure Collection filter 3-pack

1036189
1 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

PolarPro Cinema Series Exposure Collection til DJI Phantom 4 Årp

Et kit med 3 stk ND-filter til din DJI Phantom 4 Pro-droner. Disse filterene brukes ekslusivt for stillbildefotografering, og er ikke egnet for video. Den kraftige styrken gjør det mulig å få flere sekunder lenger lukkertid med dronen din, selv under dagslysforhold.

Fordeler:

  • Spesielt designet for DJI Phantom 4 Pro / Pro+ / Adv / Adv+
  • Kombinerte ND
  • Multicoating
  • ND64, ND128, ND256

ND64 - 6 trinn

Filteret kan eventuelt brukes ved videofilming med f/2,8 i veldig lyse forhold, men brukes spesielt for stillbildefotografering med lang eksponering

ND128 - 7 trinn

Dette filteret brukes ved stillbildefotografering for å få lange lukkertider.

ND256 - 8 trinn

Dette brukes kun ved stillbildefotografering for å få svært lange lukkertider.

Merk! Det vil kreves mange eksponeringer for å få et bilde som ikke har bevegelsesuskarphet, og det er veldig utfordrene å fotografere med lange lukkertider når det blåser.

Leveres med:

  • ND64-filter
  • ND128-filter
  • ND256-filter
  • Transportveske
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.