Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Cinema series Exposure Collection filter 3-pack

Polar Pro Cinema series Exposure Collection filter 3-pack

1036189
1 499 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

PolarPro Cinema Series Exposure Collection til DJI Phantom 4 Årp

Et kit med 3 stk ND-filter til din DJI Phantom 4 Pro-droner. Disse filterene brukes ekslusivt for stillbildefotografering, og er ikke egnet for video. Den kraftige styrken gjør det mulig å få flere sekunder lenger lukkertid med dronen din, selv under dagslysforhold.

Fordeler:

  • Spesielt designet for DJI Phantom 4 Pro / Pro+ / Adv / Adv+
  • Kombinerte ND
  • Multicoating
  • ND64, ND128, ND256

ND64 - 6 trinn

Filteret kan eventuelt brukes ved videofilming med f/2,8 i veldig lyse forhold, men brukes spesielt for stillbildefotografering med lang eksponering

ND128 - 7 trinn

Dette filteret brukes ved stillbildefotografering for å få lange lukkertider.

ND256 - 8 trinn

Dette brukes kun ved stillbildefotografering for å få svært lange lukkertider.

Merk! Det vil kreves mange eksponeringer for å få et bilde som ikke har bevegelsesuskarphet, og det er veldig utfordrene å fotografere med lange lukkertider når det blåser.

Leveres med:

  • ND64-filter
  • ND128-filter
  • ND256-filter
  • Transportveske
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.