Gimbal Lock / Lens Cover til Mavic Pro

Polar Pro Gimbal Lock / Lens Cover til Mavic Pro

1035560
335 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Objektivdeksel og kameralås til DJI Mavic Pro

Smidig kameralås og linsedeksel for DJI Mavic Pro. Motvirker uønsket bevegelse av kamera og beskytter objektivets linse mot riper under transport.

Fordeler:

  • Spesielt tilpasset for DJI Mavic Pro och Mavic Pro Platinum
  • Kompatibel med filter montert på Mavic
     
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.