Film 600 Color Frame til 600 / I-Type

Polaroid Film 600 Color Frame til 600 / I-Type

1036535
259 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

600 Color Frame til 600 / I-Type

Åtte bilder med rammer i ulike farger for bruk med Polaroid 600- og I-typekameraer. Bildene begynner å synes innen to minutter, mens full fremkalling tar ca 20-30 minutter. Hvert rammevalg velges for å komplettere de velbalanserte og naturlige tonene i den nyeste fargefilmformelen.

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.