Polaroid Film Color I-Type
Artikkelnummer: 1036553

Polaroid Film Color I-Type

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
197 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Color I-Type

Åtte bilder med hvite rammer for bruk med Polaroid I-Type-kameraer. Bilder begynner å vises innen to minutter. Full utvikling tar omtrent 20-30 minutter. Fargefilmformelen produserer bilder med rike farger, balanserte toner og jevne teksturer som gjør analog fotografering så særegen.

Dimensjoner: 4,25" x 3,5"

OBS! Filmen inneholder ikke batterier, noe som betyr at den kun fungerer med Polaroid/Impossible I-kameraer som har innebygget batteri.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen