Profoto Connect-C for Canon
Profoto Connect-C for Canon
Profoto Connect-C for Canon
Profoto Connect-C for Canon
Profoto Connect-C for Canon
Profoto Connect-C for Canon
Profoto Connect-C for Canon
Profoto Connect-C for Canon
Artikkelnummer: 1043719

Profoto Connect-C for Canon

Kompakt blitssender til Canon

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Sender uten knapper tilpasset alle Profotos AirTTL-blitser
 • Tre moduser: Automatisk, manuell eller av
 • Innebygd batteri ladet med USB-C
2 249 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Gjør blitsfotografering enklere med Profoto Connect. Profoto Connect er en blitssender som har et helt nytt design og layout. Det nye designet og funksjonen gjør at Profoto har produsert en sender uten noen innstillingsknapper, lagt til USB-lading i stedet for AAA-batterier og gjort den mindre, dette av en grunn - Enkelhet!

Fordeler

 • Sender uten knapper tilpasset alle Profotos AirTTL-blitser
 • Tre moduser: Auto, Manuell eller Av
 • Liten, lett og fleksibel
 • Smart tilkobling via Profoto-appen (kan brukes med iPhone 7 eller nyere)
 • Innebygd batteri som lades med USB-C

Liten sender med stort potensiale

Senderen har tre moduser og den er automatisk, manuell eller av, bare fordi senderen har tre enkle moduser betyr ikke det at den er mindre avansert, men den har lignende funksjoner som de tidligere AirTTL-sendere som TTL og High Speed Sync. Senderen er veldig liten slik at du kan lage et veldig kompakt foto- og blitsutstyr med tanke på de nye kompakte speilløse systemkameraene og for eksempel Profoto A10, A-, B- og D-serien.

Ta bilder med auto, manuelt eller kombiner dem

Auto

Når du fotograferer i auto, beregnes blitsintensiteten automatisk, for å gi deg den beste eksponeringen, noe som er perfekt når du vil jobbe raskt og fokusere på kreasjon i stedet for innstillinger. Monter blitssenderen i kameraets blitssko, vri senderen til automodus for å starte den, og du er klar til å fotografere. Blitsen tar hensyn til hva som kan endres under fotografering og justerer blitsintensiteten deretter, for eksempel at modellen beveger seg eller solen beveger seg i skyene.

Senderen oppdager automatisk om du bruker raske lukkerhastigheter og bytter til høyhastighetssynkronisering ved behov, noe som betyr at du ikke får merkelige bilder fordi du har glemt å bytte modus, senderen løser det for deg (hvis kameraet ditt ikke trenger skal stilles inn for).

Manuelt

Kontroller lyset akkurat slik du vil ha det ved å kontrollere blitsintensiteten på selve blitsen for å få full kontroll over lyset og få et resultat der blitslyset alltid er det samme uavhengig av andre lyssituasjoner vil endre seg, noe som kan være egnet for produktet fotografering i studiomiljø.

Kombiner auto og manuell

La den automatiske måle og stille inn blitsstyrken for å få perfekt eksponering, og vri så senderen til manuell modus for å låse blitsstyrken for å få nøyaktig samme blitsstyrke i bildene dine uten å måtte ta en sjanse før du får den perfekte eksponeringen , det beste av to verdener rett og slett.

Koble senderen til Profoto-appen (for iPhone 7 og nyere)

Senderen er ikke bare en radiosender men den har også innebygget Bluetooth akkurat som Profoto B10 og nyere blitser fra A- og B-serien. Dette lar deg kontrollere blitsintensiteten enten fra kameraets blitskompensasjon eller fra appen for å justere blitsintensiteten. Det er også mulig å oppdatere senderen trådløst via appen slik at du alltid har den nyeste programvaren. Oppdag enkelhet med Profoto Connect

Leveres med

 • Profoto Connect
 • Beskyttende etui
 • USB-A til USB-C-kabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen