Diaduplikator HD Digital

Reflecta Diaduplikator HD Digital

1006856
1 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Reflecta HD Digital
Med Reflecta HD diasduplikator er det lett å fotografere bildene dine med et systemkamera. Bare å skru på objektivet og du kan begynne! Anbefalt brennvidde er 105mm (tilsvarende 35mm-formatet) samt blender f/11. Dette produktet er i følge produsenten ikke tilpasset for å fungere med objektiv som benytter seg av en roterende frontlinse.

Leveres med adapterene:

  • 37 mm
  • 52 mm
  • 55 mm
  • 58 mm
  • 62 mm
Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.