Diaduplikator HD Digital

Reflecta Diaduplikator HD Digital

1006856
1 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Reflecta HD Digital
Med Reflecta HD diasduplikator er det lett å fotografere bildene dine med et systemkamera. Bare å skru på objektivet og du kan begynne! Anbefalt brennvidde er 105mm (tilsvarende 35mm-formatet) samt blender f/11. Dette produktet er i følge produsenten ikke tilpasset for å fungere med objektiv som benytter seg av en roterende frontlinse.

Leveres med adapterene:

  • 37 mm
  • 52 mm
  • 55 mm
  • 58 mm
  • 62 mm

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.