Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

3D-mikrofon TA-1 til Theta V

Ricoh 3D-mikrofon TA-1 til Theta V

1036134
3 199 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

3D-mikrofon TA-1 til Theta V

Med 3D-mikofonen Ricoh TA-1 blir det mulig å gjøre 360° lydopptak i høyere kvalitet enn hva kameraets innebygde mikrofon klarer.

Ricoh TA-1 er utviklet av velkjente Audio-Technica, og er av typen 4-kanals kondensatormikrofon. Den har svært god følsomhet for lave opptil mellomhøye frekvenser, noe som bl.a. gjør den egnet for å spille inn musikkopptredener.

En medfølgende vindbeskytter kan brukes for å redusere forstyrrende vindlyd når man filmer utendørs.

Leveres med:

  • Vindbeskytter (mikrofonmuff)
  • Myk veske

 

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.