Ricoh Theta Z1
Ricoh Theta Z1
Ricoh Theta Z1
Ricoh Theta Z1
Ricoh Theta Z1
Ricoh Theta Z1

Ricoh Theta Z1

Theta Z1

1043767
NettlagerFinnes på nettlager
Butikk:
 • 360-kamera i liten pakning som lett passer i lomma
 • 1" CMOS-sensor
 • 4K-video og 23 megapiksler stillbilder i RAW eller JPEG
 • Firekanals mikrofon som tar opp lyd i 360°
 • Innebygd livestreaming i 4K eller full HD
 • Kraftig Qualcomm-prosessor med Android
9 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Ricoh Theta Z1

Med en stor CMOS-sensor av typen 1", 4K-video og 23 megapiksler stillbilder, er Theta Z1 fra Ricoh en flaggskipmodell som er så liten at den får plass i en vanlig lomme. Kameraet passer både profesjonelle og amatører og er robust utformet med sin magnesiumlegering som tåler tung bruk.

Fordeler

 • 360-kamera i en liten pakke som enkelt får plass i lommen
 • 1" CMOS-sensor
 • 4K-video og 23 megapiksler stillbilde i RAW eller JPEG
 • Fire-kanals mikrofon som tar opp lyd i 360°
 • Innebygd live streaming i 4K eller full HD
 • Innebygd minne på 19 GB
 • Trådløs tilkobling via WiFi og Bluetooth
 • Kraftig Qualcomm-prosessor med Android som operativsystem

Theta Z1 har en forbedret linse som minimerer flare og kromatisk aberrasjon. Z1 har også en justerbar blenderåpning som kan stilles inn i tre posisjoner; f / 2.1, f / 3.5 og f / 5.6. Det betyr at kameraet kan begrense lysinngangen i sterkt lys, samt øke lysinngangen med stor blenderåpning ved dårligere lysforhold. ISO-følsomheten til kameraet går opp til 6400, noe som gjør at kameraet kan brukes i sterkt sollys midt på dagen og i dårlig lys langt utover kvelden. I belysningssituasjoner med høy kontrast aktiveres en HDR-modus som øker det dynamiske området ved å lyse opp skygger og tone ned høylys. Med den innebygde RAW-støtten for Adobe DNG utvides mulighetene i etterbehandlingen ytterligere.

4K video og lyd i 360°

Med høyoppløselig 360 ° video i 4K ved 30 fps og kraftig bildestabilisering i tre akser, kan Z1 kompensere for enhver kamerarystelse og gi deg en video med høy detaljrikdom. Z1 har innebygde programmoduser for blenderprioritet, lukkerprioritet og en manuell modus, slik at du kan lage det bildet du ønsker. Med en fire-kanals mikrofon som kan ta opp lyd i 360° får du en veldig realistisk følelse på videoen din.

Stream live i 360°

Det Android-baserte operativsystemet åpner for mange muligheter til å livestreame og dele filmene og bildene dine via sosiale medier. Via den trådløse forbindelsen kan du laste opp materiale på f.eks. Facebook eller last dem opp til theta360.com og del dem på andre sosiale nettverk. Du kan også sende inn 360-innholdet ditt til YouTube eller Google Maps, som begge støtter formatet.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.