Lav-Headset uten mikrofon medium til SmartLav/

Røde Lav-Headset uten mikrofon medium til SmartLav/

1024799
299 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Röde Lav-Headset til SmartLav/RödeLav
Ergonomisk headset som øker fleksibiliteten når du bruker Röde Lavier eller SmartLav+ mikrofoner. Mikrofonen kommer nærme munnen så du får den optimale lydinnspillingen. Headsetet er gjort i stål og designet å holde sin form etter gjentatt brukt. Baksiden av festet har en integrert kabelføring slik at mikrofonkabelen sitter fast ordentlig.

Finnes i tre størrelser:

  • Junior - opp til 13 år
  • Medium - tenåring til voksen
  • Large - større voksne
Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.