Roland Boutique JU-06A Sound Module
Roland Boutique JU-06A Sound Module
Roland Boutique JU-06A Sound Module
Roland Boutique JU-06A Sound Module
Roland Boutique JU-06A Sound Module
Roland Boutique JU-06A Sound Module
Roland Boutique JU-06A Sound Module
Roland Boutique JU-06A Sound Module
Artikkelnummer: 1047924

Roland Boutique JU-06A Sound Module

Boutique JU-06A Sound Module

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Alt fra Rolands JUNO 60 & 106 - slått sammen i en enhet
 • Kan drives på AA-batterier
 • Innebygget høyttaler
4 545 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Roland JU-06A Boutique Synth

En av de ikoniske synthene gjennom tidene er Rolands JUNO-serie. Originalene går for mye penger i bruktmarkedet, men gjennom Rolands nyutgivelse med Boutique-serien kan du gjenskape de klassiske lydene fra JUNO-60 og JUNO-106 i et moderne instrument som du kan ta med overalt – JU-06A.

Fordeler

 • Alt du elsker fra Rolands JUNO 60 & 106 - tilberedt sammen i en enhet
 • Kan drives av AA-batterier
 • Innebygd høyttaler
 • Ta kontroll direkte på enheten via de innebygde kontrollene
 • MIDI-kontroll
 • USB lydkort

Med sin kompakte design og fleksible funksjoner som batteridrift og innebygde høyttalere er JU-06A perfekt å ha med seg i sekken til øvingsrommet eller studioet. Med et slitesterkt metallpanel får du en stabil følelse som også varer til turen. Sammen med funksjonelt design og klassisk utseende er JU-06A en moderne synth med vintagefølelse.

To klassikere i en

I JU-06A har Roland kombinert det beste fra JUNO-60 og JUNO-106. Med høypassfilteret fra JUNO-106 og den envelope-styrte moduleringen fra JUNO-60, kombinert med direkte tilgang til de unike filtrene direkte på panelet, har du en ekstremt kapabel synthesizer i et kompakt format. JU-06A høres akkurat ut som sine forgjengere, selv når du "tweaker" kontrollene eller flytter grensene for det ekstreme.

MIDI, USB og keyboard dock

Via innebygd USB-lydkort og MIDI-kontroll kan du koble din JU-06 til alle typer utstyr. En ekstern klokkeinngang er gitt på enheten slik at du kan synkronisere den med eldre analogt utstyr, eller moderne eurorack-systemer. Med Rolands DK-01 kan du dokke JU-06A til et keyboard, for å utnytte synthesizeren fullt ut.


Leveres med

 • JU-06A
 • Håndbok
 • 4 AA batterier
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.