Roland DP-10
Roland DP-10
Artikkelnummer: 1053369

Roland DP-10

Sustainpedal med anti-slip

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Høyre pedal som beholder pianolyden
  • 2,2 meter kabel med 6,3 mm kontakt
  • Sklisikker gummiplate
559 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Roland DP-10 er en sustainpedal, også kalt "damper pedal", som er pedalen som sitter lengst til høyre for de to eller tre pedalene på et piano. En sustainpedal forhindrer at strengene i et piano blir dempet, men lar tonene høres ut og gir en utvidet tone og fyldigere lyd. DP-10 har en 2,2 meter lang ledning med 6,3 mm kontakt (1/4 ") som kan brukes til digitalpiano og takket være generøs kabellengde kan pedalen brukes selv om riggen består av flere keyboards. Undersiden av pedalen har en gummiplate som kan foldes inn og ut, og fungerer perfekt som sklisikker også på tregulv og andre glatte gulvflater.

Størrelse
B x D x H: 68 x 220 x 64 mm
Størrelse med gummiplaten utfoldet
B x D x H: 68 x 402 x 64 mm
Vekt: 7 kg
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen