Roland DP-10
Roland DP-10

Roland DP-10

Sustainpedal med anti-slip

1053369
NettlagerFinnes på nettlager
Butikk:
  • Høyre pedal som beholder pianolyden
  • 2,2 meter kabel med 6,3 mm kontakt
  • Sklisikker gummiplate
520 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Roland DP-10 er en sustainpedal, også kalt "damper pedal", som er pedalen som sitter lengst til høyre for de to eller tre pedalene på et piano. En sustainpedal forhindrer at strengene i et piano blir dempet, men lar tonene høres ut og gir en utvidet tone og fyldigere lyd. DP-10 har en 2,2 meter lang ledning med 6,3 mm kontakt (1/4 ") som kan brukes til digitalpiano og takket være generøs kabellengde kan pedalen brukes selv om riggen består av flere keyboards. Undersiden av pedalen har en gummiplate som kan foldes inn og ut, og fungerer perfekt som sklisikker også på tregulv og andre glatte gulvflater.

Størrelse
B x D x H: 68 x 220 x 64 mm
Størrelse med gummiplaten utfoldet
B x D x H: 68 x 402 x 64 mm
Vekt: 7 kg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.