Roland Boutique TB-03 Bass Line
Roland Boutique TB-03 Bass Line
Roland Boutique TB-03 Bass Line
Roland Boutique TB-03 Bass Line
Roland Boutique TB-03 Bass Line
Artikkelnummer: 1047928

Roland Boutique TB-03 Bass Line

Kompakt reissue av den klassiske TB-303-Synthen

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Reissue av den ikoniske Synthen TB-303 Bass Line
 • Direktekontroll for cutoff, resonance, envelope mod, decay og accent
 • Nye funksjoner slik som LED -display, overdrive- & delay-effekter og MIDI
4 690 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Som en del av Rolands Boutique-serie med klassiske synther i gjenutgivelsesform, er Roland TB-03 Bass Line Boutique nå her – basert på den klassiske TB-303 – floppen som ble en suksess. Den inkluderer den karakteristiske og karakteristiske lyden til TB-303 i en kompakt, bærbar form som kan drives av AA-batterier eller USB-strøm og fungerer også som et lydkort for datamaskinen din. Alt for at du skal kunne lage basslooper som de som genererte så mange hits i danseverdenen på 90-tallet.

Fordeler

 • Gjenutgivelse av den ikoniske synthen TB-303 Bass Line
 • Direkte kontroll for cutoff, resonance, envelope mod, decay og accent
 • Nye funksjoner som LED-display, overdrive & delay-effekter og MIDI
 • Programmerbar via Pitch, Time og Step Write
 • CV / Gate-utganger for å kontrollere eldre analogt utstyr og modulsynther
 • Dedikert triggerinngang for å drive den interne sequenceren
 • Svært bærbar for mobil musikkskaping
 • Kvalitetskonstruksjon med frontpanel i metall
 • Drives av batteri eller USB
 • 24 bit / 96 kHz lydkort via USB
 • Innebygd aktiv minihøyttaler
 • Kompatibel med K-25m Keyboard Unit

En flopp som ble en suksess

For de som var involvert i utviklingen av dansesjangeren på 90-tallet, er TB-303 Bass Line en ekte klassiker. I utgangspunktet var 303 rettet mot gitarister som trengte bassakkompagnement, men synthen var en fiasko og ble avviklet et par år etter lanseringen. Det daværende subsjangerhuset og spesielt stilen "acid house" så en ny bruk for produktet og plukket opp billige kopier på grunn av manglende forsøk på å nå gitaristene. TB-303 ble en stor suksess innen elektronisk musikk og acid house er i utgangspunktet helt basert på denne synthen, gjennom sin litt forvrengte lyd og klare karakter.

Det hypnotiske sporet er der

For dere som ikke var involvert i utviklingen av dansesjangeren under det glade 90-tallet – her har dere TB-303 i gjenutgivelsesform med alt som kjennetegnet den kjente basssynthen, i en moderne, kompakt innpakning. TB-03 arver alt som gjorde TB-303 til det den var - utformingen og kontrollene er uendret, Rolands ACB-teknologi (Analog Circuit Behavior) gjør at det høres ut akkurat som originalen, sag- og firkantbølgeformene er tilgjengelige, sammen med alle knotter for å forme 303s unike karakter, inkludert tuning, cutoff, resonance, envelope mod, decay og accent. Det hypnotiske sporet er der – akkurat som det en gang var.

Send MIDI og strøm via USB

TB-03 tar imidlertid utviklingen et steg videre med en LED-skjerm som gjør programmeringen din enklere, overdrive- og delay-effekter lar deg forme lyden i større grad og i hjemmestudioet ditt kan du sende MIDI-signaler via USB - som også fungerer som et lydkort til datamaskinen din. Det lages også mye musikk utenfor studio, og derfor kan Roland Boutique Series drives av 4 x AA-batterier – klare til bruk når inspirasjonen kommer. Alternativt kan TB-03 få strøm via USB-porten når du kobler den til datamaskinen eller en powerbank.

Par sammen med K-25M

TB-03 fungerer sammen med Rolands K-25M slik at du får et klaviatur direkte koblet til enheten.

Leveres med

 • TB-03
 • DK-01 dock (sølv)
 • Håndbok
 • 4 AA batterier
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen