Roland JD-XI
Roland JD-XI
Roland JD-XI
Roland JD-XI
Roland JD-XI
Roland JD-XI
Artikkelnummer: 1060983

Roland JD-XI

Kompakt synth med mikrofon og stemmeeffekter

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Analog og digital synthmotor
 • 37 minikeys – kompakt formfaktor
 • Mikrofon følger med vokaleffekter
6 290 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Roland JD-Xi – ekte spilleglede i et kompakt format. Her får du en ekte analog synthesizer med Rolands velkjente SuperNATURAL synth-lydmotor og flere andre kreative verktøy i en og samme boks. Utstyrt med 37 minitangenter, leverer denne synthen varme basslyder med en analog følelse, lead-lyd med rask direkte kontroll via dedikerte knotter pluss polyfoniske digitalbaserte lyder som pads, strenger, brass og mer. Lag imponerende loops lynraskt med den innebygde sequenceren og bygg fete beats med trommesettet og utforsk uttrykksfulle vokaleffekter ved hjelp av den medfølgende svanehalsmikrofonen. Med kompakt størrelse og stor allsidighet handler JD-Xi om stor lyd og spilleglede!

Fordeler

 • Analog og digital synthmotor
 • Mikrofon inkludert med Vocoder og Autopitch-effekt
 • 37 minikeys – kompakt format
 • 4-spors sequencer
 • 128 stemmes polyfoni
 • USB-tilkobling

Analog og digital synthesizer i ett og samme instrument

JD-Xi har en helt unik lydmotor som lar deg oppleve det beste fra den digitale og analoge verdenen. Den nyutviklede monofoniske analoge synthmotoren inkluderer sagtann-, trekant- og firkantbølgeformer med analog filterseksjon og du får også ekstra push i bassen takket være en suboscillator. De to digitale synthseksjonene tilbyr 128-stemmers polyfoni, og du får også et bredt utvalg av høykvalitets SuperNATURAL synth-lyder inkludert pads, strenger og lydeffekter.

Roland Jd-Xi

Leveres med

 • Roland Fantom JD-Xi
 • Mikrofon, svanehals
 • Strømadapter
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen