-6%
Roland JUPITER-XM
Roland JUPITER-XM
Roland JUPITER-XM
Roland JUPITER-XM
Artikkelnummer: 1060986

Roland JUPITER-XM

Bærbar synth med analog følelse med klassiske synth-lyder

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Roland ZEN-Core – lydmotor
 • 37 kompakte tangenter
 • I-Arpeggio – Arpeggiator med A.I
15 490 NOK16 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

JUPITER-Xm kan transformere klassiske synth-lyder og skape nye inspirerende lyder som aldri har vært hørt før. Gjenskap analoge klassikere som JUPITER-8, JUNO-106 og SH-101 synths, pluss beats fra de ikoniske TR-808 og TR-909 trommemaskinene. Jupiter-X synth-motor lar deg blande analoge vintage-lyder med moderne lyder som kan ta kreasjonen din til nye høyder. Jupiter-Xm får deg til å føle at du sitter i et studio fullt av retroutstyr, men med avanserte funksjoner og dyptgående synthverktøy som gjør at det føles moderne og enkelt å bruke.

Fordeler

 • Bærbar synth som blander gammelt og nytt
 • 37 kompakte tangenter
 • Opptil 256 stemmers polyfoni
 • Få tilgang til klassiske lyder - JUPITER-8, JUNO-106 og SH-101
 • I-Arpeggio – arpeggiator med kunstig intelligens
 • Innebygd skjerm og flere praktiske kontroller
 • Alternativ strømkilde – 8 AA-batterier. Solgt separat.

JUPITER-Xm – Arpeggiator med kunstig intelligens

JUPITER-Xm lar deg mikse opptil fem lag, inkludert fire for synther og ett for trommer. Lydmotoren støtter flere autentiske Roland-klassikere som JX-8P eller JUPITER-8, med nok polyfoni til å lage massive lag og komplekse bakgrunnslyder. Lag den perfekte bass- og leadsplitningen med en SH-101 og JUNO-106, eller imponerende lag med et RD-piano og de luftige strengene til JX-8P eller bygg en monsterstabel med flere JUPITER-8-synther.

I tillegg til JUPITER-Xms informative display, navigerer du jevnt ved hjelp av et panel fylt med ergonomiske knotter, kontroller og knapper. Alle kontroller føles holdbare, presise og reagerer utrolig jevnt på både lange sveip og subtile endringer. Du finner også en dedikert effektseksjon, og takket være raske vekslinger mellom synthlag har du total kontroll over alle lydaspekter.

Ta hjelp av siste generasjons arpeggiator som bruker kunstig intelligens - ikke bare for å følge deg, men for å inspirere deg. I-Arpeggio tar spillet ditt – toner, fraseringer, fraser – og lager komplementære trommeslag, bassløkker, akkorder og looper. Du kan deretter enkelt eksportere disse til innspillingsprogramvaren (DAW) for videre redigering.

Roland Jupier XM

Leveres med

 • Roland Jupiter-XM
 • Strømadapter
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK