Roland KF-10-KO
Roland KF-10-KO
Roland KF-10-KO
Artikkelnummer: 1100335

Roland KF-10-KO

Digitalpiano med eksklusive håndlagde tremøbler, OAK

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • PHA-50 keyboard: Naturlig spillefølelse
 • Pedalenhet og pianokrakk inkludert
 • Få tilgang til gratis app

Velg variant

59 335 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Roland KF-10 kombinerer elegant og eksklusivt japansk håndverk med toppmoderne teknologi, noe som gjør det til det perfekte valget for deg som setter pris på både design og funksjonalitet. Dette digitalpianoet byr på den samme spillegleden og lydkvaliteten som Roland er kjent for, med smarte funksjoner som Bluetooth-tilkobling og den nyeste lydmotoren, SuperNATURAL, som gir en dynamisk og autentisk lydopplevelse. Enten du er nybegynner eller erfaren, er dette digitalpianoet en utmerket investering for å dekke dine musikalske behov og ta spilleopplevelsen til et nytt nivå.

Fordeler

 • Eksklusivt digitalpiano med tremøbler produsert i Japan
 • Digitalpiano med Rolands SuperNATURAL-lydmotor
 • PHA-50 klaviatur - god respons og spillefølelse
 • Koble til via Bluetooth for å få tilgang til Rolands app
 • Innebygde høyttalere - 2 x 30 watt
 • Pedal og pianokrakk inkludert

Eksklusivt design - håndlaget i Japan

I nært samarbeid med Karimoku, en av Japans mest fremtredende møbelprodusenter med røtter tilbake til 1940-tallet, blir hvert enkelt pianomøbel laget med omhu og presisjon. Deretter sendes de til Roland for montering av elektronikken. Den eksklusive designen utstråler ro og tilfører rommet eleganse med sine rene linjer og organiske tredetaljer. Pianoet er tilgjengelig i flere fargevarianter og leveres komplett med både pianokrakk og sustainpedal, noe som gjør det til en sofistikert opplevelse for musikkelskere og innredningsentusiaster.

Smarte løsninger med Bluetooth og apper

KIYOLA KF-10 tilbyr en innovativ trådløs tilkobling til smarttelefonen eller nettbrettet via Bluetooth, noe som gjør det til det perfekte valget for de som ønsker inspirasjon og funksjonalitet i pianospillet. Til tross for den minimalistiske designen har dette pianoet enestående muligheter for tilkobling til de beste musikkappene. Med den dedikerte Roland-appen for Android- eller iOS-enheter kan du enkelt styre pianoet for å spille forskjellige lyder, lytte til innebygde sanger og bruke den innebygde metronomen til øving. Med Roland Piano Designer-appen får du verktøy for å finjustere og skape din egen unike lydsignatur. Ved hjelp av apper som piaScore og Sheet Music Direct, og med fotpedalen som gjør det mulig å bla, er det enklere enn noensinne å øve og spille favorittsangene dine. I tillegg kan du strømme musikk trådløst fra iOS- eller Android-enheten din via høyttalerne på KIYOLA KF-10, noe som gjør det til den ultimate pianoløsningen for det moderne hjemmet. Med sin integrerte teknologi og enkle tilkobling til apper åpner KIYOLA KF-10 en verden av musikalske muligheter rett fra fingertuppene.

Tekniske spesifikasjoner

 • Tilkoblinger
  • USB B
  • USB Memory Port
  • 2 x hodetelefonkontakter, 3,5 mm
  • 6,3 mm TRS-utgang

Leveres med

 • Roland KF-10
 • Pianokrakk
 • Sustain-pedal
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen