Roland MX-1 Mix Performer
Roland MX-1 Mix Performer
Roland MX-1 Mix Performer
Roland MX-1 Mix Performer
Artikkelnummer: 1047931

Roland MX-1 Mix Performer

18-kanals performance mikser

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
 • Step-baserte effekter, transportseksjon og tempokontroll
 • Beat FX med kontroller i klassisk TR-stil
 • Master FX med stort kontrollområde
5 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

18-kanals performance mixer

MX-1 Mix Performer er et mikseinstrument som hjelper deg med å koble til alle lydkilder som synthesizere, trommemaskiner, looper og dataspor. En 18-kanals mikser som lar deg ta opp, kombinere miksere, kontrollflate, lydgrensesnitt og effekter og dermed bli hjertet i din elektroniske musikkrigg.

Fordeler

 • Trinnbaserte effekter, transportseksjon og tempokontroll
 • Slå FX med kontroller i klassisk TR-stil
 • Master FX med stor kontrollknapp
 • Kombinasjonsmodus med step-sequencer som rytmisk veksler Master FX
 • Miksmodus med plass til flere kanaler
 • Ekstern modus med tilgang til 18 kanaler fra din DAW
 • Rask mute og 6 fader-kurver per kanal
 • Lagre og spill av setup og effekter

Flere kanaler for variasjon

MX-1 har seks analoge innganger, fire AIRA link USB-porter, en digital stereo og to datakanaler gjennom mikser og FX og du har muligheten til å streame 18 kanaler til og fra din DAW. Ved å samle alle musikkkildene dine gir MX-1 deg full kontroll for enkelt å mikse på dine premisser.

Unike kontrollegenskaper

MX-1 har også myke fadere med seks forskjellige volumkurver og for hver kanal er det en Tone/filterknapp som har ti varianter av filter, EQ og isolatoreffekter. For at du raskt skal få tilgang til knapper under liveopptredener, selv når det er mørkt, er knappene metodisk plassert med lett tilgjengelighet og alle fedre viser mute-status via innebygd LED. MX-1 har hodetelefonovervåking som lar deg mikse inn de tilkoblede lydkildene på nøyaktig rett sted og separate hodetelefon- og mastervolumknapper med tydelige målere hjelper deg med å holde styr på nivåene.

Ønsket effekt der du vil ha den

Når det kommer til musikk er effekter for en unik følelse en viktig parameter. Det handler om å finne lyden din og skape en rytme ingen andre har. MX-1 har effekter som er utviklet for sanntidsjustering takket være sin tempobevissthet og trinn-grensesnitt i ekte TR-ånd. Hver kanal har en Aux-sending å sende et signal til og det er en egen Beat FX som inkluderer Filter, Side Chain og Slicer. Disse brukes av step-sequencer-knapper i samme stil som finnes i andre kjente TR-trommemaskiner fra Roland. Seks forskjellige Master FX gir det lille ekstra til enhver kanal, og den store kontrollknappen gir dem enkel spillbarhet.

Leveres med

 • Roland MX-1 Mix Performer
 • Strømadapter
 • Brukermanual
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.