Roland TR-8s Rhythm Performer Trommemaskin
Roland TR-8s Rhythm Performer Trommemaskin
Roland TR-8s Rhythm Performer Trommemaskin
Roland TR-8s Rhythm Performer Trommemaskin
Roland TR-8s Rhythm Performer Trommemaskin
Artikkelnummer: 1047923

Roland TR-8s Rhythm Performer Trommemaskin

Trommemaskin med ikonisk lyd

Nettlager
Ikke kjøpbar
Butikklager:
 • Med autentisk lyd fra TR-808, 606, 909, 707 og 727 mfl.
 • Importer egne samplinger for å skape unike lyd
 • Perkusjontilpassede effekter for å skape dybde
7 425 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Trommemaskin med ikoniske lyder

TR-8S er en oppgradert versjon av den berømte originale TR-8 og har forbedrede funksjoner som er designet for liveopptreden, men passer like godt i et studiomiljø. Lag ikoniske trommelyder, velg fra et omfattende bibliotek eller importer dine egne samples. TR-8 har lett tilgjengelige kontroller og gjør det enkelt for deg å lage rytmer uansett hvor du er.

Fordeler

 • Med autentiske lyder fra TR-808, 606, 909, 707 og 727 etc.
 • Importer dine egne samples for å lage unike lyder
 • Slagverkstilpassede effekter for å skape dybde
 • 16 moderniserte TR-REC trinnsekvensere for å lage patterns
 • Lagre opptil 128 patterns
 • Auto-fills som kan lage fills etter 2-32 takter
 • Åtte separate analoge utganger
 • Flerkanals lyd og MIDI-grensesnitt

Autentiske TR-lyder og egne produksjoner

TR-8S er flere trommemaskiner samlet i en pakke. Den inneholder lyder fra noen av de mest ettertraktede modellene TR-808, 606, 909, 707, 727 og flere. Dette er ikke innspilte prøver, men enheten har en modell av kretsene som høres ut som den originale maskinvaren. For å lage unik musikk i dag, må du være kreativ og ha de riktige verktøyene. Med TR-8S kan du kombinere de klassiske TR-lydene, de innebygde forhåndsinnstilte lydene og de selvimporterte lydene dine for å lage din egen lyd i produksjonene dine. Juster enkelt fading, tuning og endre startpunktet, hastigheten og retningen til samplene dine på samme detaljerte måte som TR-lydene.

Forbedret og modernisert

Med en forbedret TR-REC step sequencer kan du enkelt lage patterns direkte og på en naturlig måte. For å spille live eller ta opp på sequenceren, kan du programmere de 16 TR-REC-knappene eller bruke spillebrettet. På denne måten kan du bytte mellom å spille og redigere uten å forstyrre den kreativ flyten. For å lage variasjoner av et tema, kan du lagre opptil 128 patterns som kan spilles individuelt eller kobles sammen i hvilken som helst rekkefølge. Ved å legge til gjennomtenkte fills, kan du lage sanger som tiltrekker seg oppmerksomhet. TR-8S kan inneholde to fills i hvert mønster som du enten kan redigere eller lage selv. Det er også auto-fills som betyr at den automatisk lager fills etter 2, 4, 6, 8, 16 eller 32 takter.

For studioproduksjon og liveshow

TR-8S har åtte separate analoge utganger som individuelt kan behandle trommelyder gjennom eksterne effekter eller sende dem til separate kanaler i mikseren din. Velg hvilke instrumenter eller grupper som skal sendes til hvilken utgang og få en fyldig lyd takket være en høyoppløselig konvertering fra digital til analog ved 24bit / 96kHz. I tillegg til å være en kraftig trommemaskin, er TR-8S et komplett lyd- og MIDI-grensesnitt. Du kan koble den til datamaskinen eller AIRI-linkverten og overføre MIDI- eller høydefinisjonslyd via en USB-kabel. Det er også mulig å lagre all lyden din på et SD-kort, noe som er flott for uforutsette hendelser. Føl deg trygg på at det er en sikkerhetskopi av hvert kit, patternog innstillinger som er klare til bruk når det trengs.

Leveres med

 • TR-8S trommemaskin
 • Strømadapter
 • Brukermanual
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK