Roland V-02HD
Roland V-02HD
Roland V-02HD
Roland V-02HD
Roland V-02HD
Artikkelnummer: 1042911

Roland V-02HD

Multiformats videomikser med innebygde effekter

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
  • Kombiner to videostrømmer til én
  • Avanserte lydtilkoblinger og funksjoner
  • Spar tid med innebygde effekter
7 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Roland V-02HD bildemikser

Ta kontroll over din liveproduksjon! Med Rolands V-02HD kan du administrere bildemiksing mellom to kameraer, koble til profesjonelt lydutstyr og få tilgang til videoeffekter.

Denne "microswitcheren" fra Roland passer perfekt inn i de fleste situasjoner og kan være en reell problemløser når du strømmer live eller holder presentasjoner.

Kombiner to videostrømmer i én

V-02HD har to HDMI-innganger for videokameraer, datamaskiner eller annet utstyr. Uansett hva du kobler til mikseren, justerer den automatisk signalet via den innebygde scaleren, slik at du ikke trenger å tenke på oppløsninger eller bildefrekvenser. Disse kombineres deretter til et utgangssignal fra enheten som kan sendes med enten "program out" eller "preview out". På programsignalet vil du se innstillingene dine for enheten mens forhåndsvisningssignalet er "rent" uten noen overlays.

Lagre lydtilkoblinger og funksjoner

Med V-02HD kan du begge velge ut lyd fra videosignalet ditt, for å sende til en dedikert lydmikser, samt legge til et lydsignal gjennom enheten, for å slå sammen bilde og lyd mens du for eksempel livestreamer. Med integrerte EQ- og dynamikkinnstillinger kan du optimalisere lydsignalet i V-02HD uten å måtte integrere eksterne enheter i produksjonen.

Spar tid med innebygde effekter

Med funksjoner som bilde-i-bilde, bildeoverlegg og støtte for green screen keying, kan V-02HD spare deg for tid – slik at du ikke trenger å legge til disse effektene etterpå. Aktiver funksjonene enkelt gjennom enheten og løs det på plass. V-02HD kan også være et utmerket produkt for konferanser eller forelesninger, for eksempel når du vil kombinere en presentasjon fra en datamaskin med et videosignal. Alt dette gjøres enkelt gjennom V-02HD.

Leveres med

  • Kom-i-gang guide
  • Strømadapter
  • Strømkabel
  • Kabelholder

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.