Roland V-600UHD Multiformat Video Switcher
Roland V-600UHD Multiformat Video Switcher
Roland V-600UHD Multiformat Video Switcher
Roland V-600UHD Multiformat Video Switcher
Roland V-600UHD Multiformat Video Switcher
Roland V-600UHD Multiformat Video Switcher
Artikkelnummer: 1055904

Roland V-600UHD Multiformat Video Switcher

Bildemikser for kreative og profesjonelle produksjoner

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Innganger: 4 x HDMI, 2 x SDI, 1 x RGB
 • Utganger: 3 x HDMI + Multiview, 1 x SDI
 • 4:4:4, 10-bit videobehandling
163 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Den allsidige V-600UHD 4K HDR Multi-Format Video Switcher fra Roland integrerer Full HD og 4K innganger for samtidig utgang, slik at du kan gå over til en full 4K arbeidsflyt ettersom arbeidsbelastningen og budsjettet tilsier. Nyansert belysning og subtile toner er bevart i hver detalj ved hjelp av High Dynamic Range (HDR)-teknologi, og støtte for 60Hz bildefrekvens for jevnere bevegelse sammenlignet med en 30Hz-frekvens. Med støtte for BT.2020 fargespekter og 10-bit 4:4:4 fargebehandling opprettholder nøyaktig fargegjengivelse.

Fordeler

 • Innganger: 4 x HDMI, 2 x SDI, 1 x RGB
 • Utganger: 3 x HDMI + Multiview, 1 x SDI
 • DCI 4K, UHD 4K, HD, UXGA-kompatibel
 • Opptil åtte HD-bilder fra et 4K-kamera
 • 4:4:4, 10-biters videobehandling
 • Støtte for High Dynamic Range (HDR).
 • 2020, RGB og BT.709 Gamut-støtte
 • 8-kanals digital lydmikser

Utstyrt med fire HDMI 2.0 og to 12G-SDI innganger

Hver av V-600UHDs fire HDMI 2.0- og to 12G-SDI-innganger støtter og skalerer automatisk HD-videooppløsninger opp til DCI 4K, samt PC-oppløsninger fra UXGA til DCI 4K. Nedskalering til en 12G/3G-SDI og tre HDMI 2.0-utganger lar deg se innholdet ditt samtidig på HD- og 4K-skjermer, og en konfigurerbar multiview-utgang gir en visning av alle kildene dine på en enkelt HD-skjerm. For LED-skjermer vil V-600UHD sende ut "piksel-for-piksel" skalering til dine nøyaktige pikseldimensjoner uten behov for en ekstern skalering.

Bildemikser med flere avanserte funksjoner

Flere avanserte funksjoner

Øk produksjonsverdiene dine med V-600UHDs innebygde ROI-funksjon (interesseområde). Denne hendige funksjonen deler et enkelt 4K-kamera i opptil åtte valgbare HD-bilder, og skaper effektivt et flerkamerautseende med bare én feed. To bilde-i-bilde-vinduer (PiP) lar deg plassere innhold hvor som helst på skjermen med tilpassbart sideforhold, størrelse og skalering.

Profesjonell lyd med enkle midler

Roland V-600UHD-lydfunksjoner inkluderer 24-bits, 48kHz-behandling, de-embedding, en Audio-Follows-Video-funksjon og muligheten til å bygge inn programmert lyd i en eller alle videoutgangene dine. Ytterligere funksjoner inkluderer RS-232- og RJ45-kontrollporter, en DB-25-tallyport og rackmonterte braketter.

Integrert PTZ-kamerakontroll

PTZ-kameraer (pan-tilt-zoom) er et praktisk alternativ når du ønsker å utvide kameravinklene uten å måtte bruke en fotograf bak hvert kamera. V-600UHD har innebygd støtte for disse kameraene fra JVC, Panasonic, Sony, PTZ Optics, Avonic og VISCA via Ethernet-kabel, slik at du ikke trenger å koble til flere kontrollenheter og utstyr.

Leveres med

 • Roland V-600UHD 4K HDR Multi-Format Video Switcher
 • Power Cable
 • 2 x Rackmount Bracket
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen