Roland V-8HD bildemikser
Roland V-8HD bildemikser
Roland V-8HD bildemikser
Roland V-8HD bildemikser
Roland V-8HD bildemikser
Roland V-8HD bildemikser
Roland V-8HD bildemikser
Artikkelnummer: 1048148

Roland V-8HD bildemikser

Lås opp nye kreative muligheter med Roland V-8HD

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Komplett arbeidsflyt via HDMI
 • Innebygd multiview
 • Innebygd automatisk kameraveksling
21 690 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Med sin allsidighet, portabilitet og pålitelighet gir Roland V-8HD deg store muligheter for kreative alternativer til bildemiksingen. En alt-i-ett-design eliminerer alle problemer som kan komme med datamaskininnstillinger og programvarebaserte krasj. Den enkle arbeidsflyten via HDMI og kraftige, innebygde verktøy gir deg mer effektiv produksjon og reduserer stress.
 • Komplett arbeidsflyt via HDMI
 • Innebygd multiview
 • Innebygd automatisk kamerabytte
 • Start og stopp opptak på Atomos-opptakere
 • Innebygde effekter og keying for green screen
 • Aux-utgang for ekstern videoflyt
 • 18-kanals digital lydmikser med innebygde effekter
 • Fjernkontrollfunksjon via iPad
 • Lett å bære

Maksimale tilkoblingsmuligheter

HDMI-kontakten har blitt den vanligste tilkoblingen for lyd og video. Nesten alle moderne kameraer og bildeenheter bruker denne kontakten. Med V-8HD kan du mikse åtte HDMI-kilder med forskjellige bildefrekvenser, da to av inngangene på enheten har innebygget skalering. Det betyr at du kan koble til datamaskiner, nettbrett, smarttelefoner og spillkonsoller og inkludere disse i produksjonen din.

Utvid strømmen din med lag, effekter og keys

Videoeffekter, lag og grafikk gir ekstra spenning til enhver produksjon. Med V-8HDs fem lag med grafikk, vil du alltid kunne holde publikum engasjert med visuelt tiltalende innhold.

Innebygd multiview

Innebygd i V-8HD er en lyssterk 4,3-tommers skjerm for multiview. Fra skjermen kan du overvåke alle videokanalene dine, se programmonitoren og gjøre menyinnstillinger. Et vindu for inngangene dine viser videokameraets opptaksstatus og innebygde lydnivåer. Koble til en større ekstern TV for en større seeropplevelse for flere seere, eller for å gjøre menyendringer uten å flytte fokus fra opptaket.

Automatisk kamerabytte

V-8HD gjør jobben din enklere med tre forskjellige automatiske girmoduser. "Input scan" bytter kilder tilfeldig eller sekvensielt, mens "Preset memory scan" bytter mellom forskjellige forhåndsinnstillinger. BPM-synkronisering er også tilgjengelig, som automatisk bytter forhåndsvisninger og programmer i et visst tempo.

Ultramobil, lett og effektiv

Takket være en svært kompakt design passer V-8HD enkelt inn i alle forskjellige typer produksjonsmiljøer. Med en vekt på kun 4 kg er den lett å ha med seg i ryggsekk eller bag. Med sine smarte funksjoner og støtte for ekstern strømforsyning via batteri, er den strømlinjeformede V-8HD en av de mest allsidige bildemikserne på markedet.

Leveres med

 • V-8HD
 • Håndbok
 • Strømadapter
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen