Roland VR-1HD bildemikser
Roland VR-1HD bildemikser
Roland VR-1HD bildemikser
Roland VR-1HD bildemikser
Artikkelnummer: 1043443

Roland VR-1HD bildemikser

VR-1HD bildemikser

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • "Plug-and-play"-livestream
  • Profesjonelle mikrofoninnganger via XLR
  • Forhåndsinnstilte bildemoduser via et knappetrykk
8 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Roland VR-1HD bildemikser

Livestreaming har nylig blitt mer vanlig, og det er en fin måte å engasjere og samhandle med publikummet ditt. Å få et profesjonelt utseende på livestreamen din er noe som tidligere krevde mye og ofte dyrt utstyr. Gjennom VR-1HD-bildemikseren løser Roland mange av utfordringene som live streaming byr på. Med tre videoinnganger via HDMI- og XLR-lydtilkoblinger har du alt du trenger for å komme i gang.

Fordeler

"Plug-and-play" livestream

VR-1HD har tre HDMI-innganger, som alle har skalaer, noe som betyr at du kan koble til hvilken som helst HDMI-enhet – vanligvis et kamera eller en datamaskin, og mikseren justerer automatisk formatet og bildefrekvensen.

Profesjonelle mikrofoninnganger via XLR

VR-1HD har to XLR-innganger for tilkobling av mikrofoner eller annet lydutstyr via balanserte kontakter. På siden av enheten er det også innganger og utganger via RCA-kontakter.

Forhåndsinnstilte bildemoduser som du enkelt kan endre ved å trykke på en knapp

Ved å lagre forhåndsinnstillinger med ulike bildeinnstillinger, f.eks. med bilde-i-bilde eller tekstoverlegg på videoen din kan du raskt og enkelt lage kommandoer som ellers ville ha tatt flere tastetrykk å gjøre.

Innebygd, automatisert live redigering

For at du skal kunne konsentrere deg fullt ut om direktesendingen din, har VR-1HD innebygget liveredigering, som enten kan følge lyd (f.eks. når folk snakker) eller ved å følge tempoet i musikk.

Automiks for lyd

Innebygd i bildemikseren er også en digital lydtekniker via en automiksfunksjon som sørger for at lyden din er godt balansert. Du kan sette ulike prioriteringer mellom for eksempel mikrofon og bakgrunnsmusikk, som senker musikken når verten begynner å snakke.

Innebygde lyder og effekter

Effekter som equalizer, kompressor og gate for å gjøre lyden din så klar og jevn som mulig er innebygd, sammen med reverb for å gi litt ekstra romlyd ved behov – for eksempel ved en musikkopptreden.

Livestream via USB-kabel og datamaskinen din

Det kan ikke være enklere å sende videoen din direkte enn VR-1HD. Bare koble den medfølgende USB-kabelen til datamaskinen og koble til strømmetjenesten. Fordi VR-1HD fungerer på samme måte som et webkamera, vil den fungere utmerket på både Wirecast, Facebook og YouTube live eller Skype for å ta videokonferansene dine til et nytt nivå!

Leveres med

  • VR-1HD
  • Strømadapter
  • Startveiledning
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen