Rycote 12cm Super-Softie (19/22)

Rycote Rycote 12cm Super-Softie (19/22)

1013909
1 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Slip-on vindbeskytter laget i Rykotes innovative 3d-Tex materiale for enestående vindbeskyttelse og detaljert lyd En praktisk løsning for redusering av vindstøy som beskytter mikrofonen under transport og er robust nok til profesjonell bruk
Den aerodynamiske formen kombinert med 3D-Tex-materialet og en spesiell skumstruktur gir effektiv reduksjon av vindstøy og minimalt med akustisk påvirkning Laget for profesjonell bruk som f.eks. reportasje- og feltarbeid Gir god beskyttelse under transport Super-Softie tåler en del regn før det påvirker lyden og hvis det skulle skje kan den vris opp, du kan til og med skylle den ren skulle den bli møkkete
Enestående vinddiffusjon og robust utførelse Super-Softie® ivaretar den gode vindbeskyttelsen fra sine større søsken, men kombinerer det med en aerodynamisk form og overflatestruktur, og med det nye materialet 3d-Tex som gir meget god akustisk gjennomgang og diffusjon av vind. Hvis den blir gjennomvåt kan den raskt vris opp og tas i bruk igjen; hvis den blir full av støv og skitt kan den skylles raskt med vann uten at det påvirker ytelsen. Den nye formen og strukturen er spesielt god på eliminering av lavfrekvent støy, det området hvor mesteparten vindstøyen ligger. 12cm Super-Softie (19/22) Part no.: 033201 Intern diameter: 19/22mm mics Intern lengde: 120mm Total lengde: 180mm Minste diameter: 70mm Største diameter: 100mm Netto vekt: 89.0g Når man velger slip-on vindbeskytter må man ta hensyn til mikrofonens type, lengde og diameter. Slip-on vindbeskyttere er designet for sylinderformede shotgun-mikrofoner med en diameter på 19-25mm. Rykote har et godt produktutvalg for å passe de aller fleste størrelser og former. For at en vindbeskytter skal virke effektivt må den dekke alle porter på mikrofonen, dvs. alle hull eller griller der den tar inn lyd. En vindbeskytter på 12cm er derfor kun å anbefale til mikrofoner der opptaksdelen ikke går lenger enn 12cm bak på sylinderen, helst med litt margin. Diameteren er også meget viktig, vindhetten må sitte godt for å isolere skikkelig. Rycote Super-Softie 12cm og 15cm kommer med 19-22mm hull (passer de fleste shotgun-mikrofoner), 18cm finnes i 19-22mm og 24-25mm.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.