Rycote Micro Windjammer -30 uses

Rycote Rycote Micro Windjammer -30 uses

317443
149 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Vi tar opp mer og mer video med kompaktkamera og smarttelefon - lyden er halve bildet, ikke la vinden Ødelegge opptaket ditt Pakke med 6 pelsdotter som beskytter opptaksenheter som kompaktkamera og smarttelefon mot vindstøy, klistrelapper til 30 bruk. Alle har vel opplevd at lyden kan bli Ødelagt av vind ved utendørs filming. Dette er en enkel løsning som kan utgjøre en stor forskjell. Rycote har produsert vindbeskyttelse til film- og TV-produksjoner i over 40 år. Nå bruker de kunnskapen sin for å gjøre det lettere for alle å ta opp video med ren lyd. Rycote Micro Windjammer er kompatible med de fleste komapkte videokamera, DSLR, kompaktkameraer og smarttelefoner.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.