Rycote Rycote Micro Windjammer -30 uses
Rycote Rycote Micro Windjammer -30 uses
Artikkelnummer: 317443

Rycote Rycote Micro Windjammer -30 uses

Rycote Micro Windjammer -30 uses

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
169 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Vi tar opp mer og mer video med kompaktkamera og smarttelefon - lyden er halve bildet, ikke la vinden Ødelegge opptaket ditt Pakke med 6 pelsdotter som beskytter opptaksenheter som kompaktkamera og smarttelefon mot vindstøy, klistrelapper til 30 bruk. Alle har vel opplevd at lyden kan bli Ødelagt av vind ved utendørs filming. Dette er en enkel løsning som kan utgjøre en stor forskjell. Rycote har produsert vindbeskyttelse til film- og TV-produksjoner i over 40 år. Nå bruker de kunnskapen sin for å gjøre det lettere for alle å ta opp video med ren lyd. Rycote Micro Windjammer er kompatible med de fleste komapkte videokamera, DSLR, kompaktkameraer og smarttelefoner.
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen