Rycote Triangular Black Mic Flag

Rycote Rycote Triangular Black Mic Flag

322126
239 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager
Profesjonelt mikrofonflagg for journalister og TV Rycotes Mikrofonflagg er laget av solid støpt plastikk og bruker gummilameller for å festes på mikrofon istedenfor sårbar skumgummi, hvilket gjør at flagget sitter godt på mikrofoner fra 19 til 38mm i diameter. Passer de fleste mikrofoner Med alle gummilameller montert passer flagget mikrofoner med diameter 19 til 32mm. For å montere på mikrofoner opp til 38mm kan brukeren enkelt ta ut de sorte lamellene, som gir mer plass i åpningen. Bli sett, vis frem varemerket ditt eller dine sponsorer Rycotes mikrofonflagg er solide og lette, kun 87g. Hver av sidene har plass til en printet logo på 89.5 x 48mm, stort nok til å bli sett på TV eller web.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.