Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

35mm f/1,2 ED AS UMC CS til Canon M

Samyang 35mm f/1,2 ED AS UMC CS til Canon M

1028268
3 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

35mm f/1,2 ED AS UMC CS til Canon M
Pusseklut Photo Microklear Cloth
Rengjøringskit 4 i 1 Clean kit gul
4 313 NOK
35mm f/1,2 ED AS UMC CS til Canon M
UV-filter L395 SMC 62 mm
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
5 453 NOK

Meget lyssterkt normalobjektiv til speilløse APS-C-kameaer

Laget for speilløse kameraer med APS-C-brikke og gir et overraskende lite og lett objektiv, tross den store blenderåpningen.

Fordeler

  • Meget høy lysstyrke, F/1,2
  • Lett og lite i forhold til lysstyrken
  • UMC-coating for bedre motlysegenskaper
  • Asfærisk linseelement for høyere bildekvalitet
  • Sirkulær blender med 9 blander for finere bokeh

Lyssterkt normalobjektiv

Objektivet tilsvarer et klassisk 50mm-objektiv når det monteres på en APS-C-kamera, og sammen med den store lysstyrken gir deg meget gode muligheter for å jobbe med tydelig bakgrunnsuskarphet. Lysstyrken hjelper til å få klare bilder, selv når lyset blir svakt.

Liten og lett

Samyang har designet dette objektivet spesielt for speilløse kameraer. På den måten kan objektivet gjøres lite i forhold til lysstyrken på f/1,2.

Vakker bokeh og nøyaktig fokuskontroll

Utstyrt med 9 avrundete blenderlameller, gjengis de uskape områdene mykt og pent, så objektivets lysstyrke kan utnyttes til det maksimale. En bred fokusring med myk justering hjelper til, og gjør det lett å stile fokus. Dagens speilløse kameraer har en rekke teknikker for å hjelpe brukeren til å stille skarpheten rett med manuelle objektiver.

Asfæriske linser og UMC coating

For å kunne levere maksimal bildekvalitet på største blender, er objektivet utstyrt med to asfæriske linser og ett ED-element i fronten. Det holder bildekvaliteten høy, selv på største blender, og hindrer fargefeilbrytniger. For øvrig består objektivet av 9 linser i sju grupper.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.