Samyang AF 35-150mm f/2-2,8 L-mount
Samyang AF 35-150mm f/2-2,8 L-mount
Samyang AF 35-150mm f/2-2,8 L-mount
Samyang AF 35-150mm f/2-2,8 L-mount
Artikkelnummer: 1101074

Samyang AF 35-150mm f/2-2,8 L-mount

Allsidig og kraftig zoomobjektiv for L-mount

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Største blender på f/2
 • Rask og lydløs autofokus
 • Fuktbestandig konstruksjon
17 090 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Samyang AF 35-150 mm f/2-2,8 er et zoomobjektiv som dekker området fra vidvinkel (35 mm) til telefoto (150 mm). Med en maksimal blenderåpning på f/2 og en allsidig brennvidde kan dette objektivet brukes til alt fra landskapsfotografering til dynamiske nærbilder. Dette er objektivet for deg som vil ha et perfekt allroundobjektiv – når du ikke vil eller kan ta med deg hele kameravesken på eventyr.

Fordeler med dette objektivet

 • Største blenderåpning på f/2
 • Stort zoomområde for allsidig bruk
 • Ny design for bedre grep og mer intuitiv bruk
 • Fuktbestandig konstruksjon
 • Kompatibel med mange kameraspesifikke funksjoner som Fast Hybrid AF og Eye AF

Brennvidde som passer de fleste situasjoner

Samyang AF 35-150 mm f/2,0-2,8 er et alt-i-ett-zoomobjektiv som dekker det vanligste brennviddeområdet. Det egner seg for reiser, reportasjer, arrangementer, portretter, stillbilder, landskap, nærbilder, arkitektur- og gatefotografering.

Moderne og profesjonelle funksjoner

Objektivet har en rekke profesjonelle funksjoner, inkludert 2x fokusknapp for mer komfort når du tar bilder og filmer, en zoomlåseknapp som forhindrer at objektivet sklir ut under transport, en tilpasset bryter med 3 programmerbare funksjoner og en AF/MF-bryter for rask veksling mellom autofokus og manuell fokus.

Perfekt for videoopptak

Samyang AF 35-150 mm f/2.0-2,8 har også mange videofunksjoner som Parfocal, Cinematic Video AF og Dolly Shot Zoom, som muliggjør stabile videoopptak og presis kontroll av zoomen.

Utmerket bildekvalitet og myk bokeh

Takket være den høye lysintensiteten gir objektivet utmerket bildekvalitet over hele brennviddeområdet, fra midten til kanten. Med en vakker, myk og harmonisk bokeh er det perfekt for enkeltstående motiver, som for eksempel portretter.

Rask og stillegående autofokus

Samyang AF 35-150 mm har rask, stillegående og nøyaktig LSTM-autofokus, perfekt for bilder og videoer. Det støtter også moderne kamerafunksjoner som Hybrid AF, Eye AF og AF Assist-funksjonen.

Leveres med

 • Samyang AF 35-150 mm f/2-2,8
 • Objektivdeksel foran og bak
 • Solblender
 • Mykt bæreetui
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen