Samyang AF 35mm f/1,4 II Sony FE
Samyang AF 35mm f/1,4 II Sony FE
Samyang AF 35mm f/1,4 II Sony FE
Samyang AF 35mm f/1,4 II Sony FE
Samyang AF 35mm f/1,4 II Sony FE
Samyang AF 35mm f/1,4 II Sony FE
Artikkelnummer: 1055236

Samyang AF 35mm f/1,4 II Sony FE

Vinkelobjektiv med høy lysstyrke og værbestandig konstruksjon

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Viktige funksjoner som focus hold og egendefinert kontroll
 • Utmerket hjørne til hjørne skarphet
 • Flott optisk ytelse
7 199 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Samyang AF 35mm f/1,4 II Sony FE er et vidvinkelobjektiv som har et naturlig perspektiv, en enestående optisk ytelse selv ved maksimal blenderåpning f/1,4 og yter veldig bra selv i lite lys. Det er også et objektiv med fast brennvidde optimalisert for portretter, landskap, livsstil og videofilming.

Fordeler

 • Fantastisk optisk ytelse
 • Nærgrense på 29 cm
 • Værbestandig konstruksjon
 • Utmerket skarphet fra hjørne til hjørne
 • Viktige funksjoner som f.eks fokushold og egendefinerte kontroller
 • Utstyrt med Samyangs STM autofokusmotor

Vidvinkelobjektiv med høy lysstyrke og værbestandig konstruksjon

Flere nøkkelfunksjoner

Samyang AF 35mm f/1,4 II Sony FE har Samyangs nøkkelfunksjoner som en knapp for fokushold, justerbar kontroll og deres populære fokusmotor Linear STM med mer stillegående og mer presis kontroll av fokus, noe både fotografer og videografer er svært glade for.

Avansert optisk design

Den optiske konstruksjonen består av 11 elementer i 9 grupper. 2 HR og 2 ASP-elementer (asfærisk) i objektivet gir fantastisk kontrast og oppløsning. Avansert beleggteknologi opprettholder fantastisk bildeklarhet, selv under utfordrende lysforhold. Takket være en avansert optisk design opprettholdes skarpheten fra hjørne til hjørne selv ved maksimal blenderåpning, slik at den optiske ytelsen er konsistent ved alle eksponeringsinnstillinger.

Ni blenderlameller for en vakker bakgrunnsuskarphet

En 9-blads sirkulær blender gir fantastisk bokeh og kan få motiver til å skille seg ut i bilder med dyp dimensjonseffekt.

Vidvinkelobjektiv med høy lysstyrke og værbestandig konstruksjon

Utstyrt med en STM autofokusmotor

Samyangs Linear Focus Motor (STM) leverer den høye effektiviteten som trengs for rask, nøyaktig og stillegående AF og sporing samtidig som ytelsen til Sony E-Mount-kameraer maksimeres. Sammenlignet med forrige AF 35mm f/1,4 FE, er den oppdaterte AF 35mm f/1,4 FE II optimalisert ikke bare for fotografering, men også videoopptak.

Designet for bruk i tøffe værforhold

Samyang AF 35mm f/1,4 II Sony FE har et oppdatert og moderne design. Objektivet har en brukervennlig fokusring i aluminium og værforsegling (på 4 punkter) for bruk selv i tøffe værforhold og beskytter linsen mot lett regn, snø og støv. I tillegg til et nytt design har objektivet også Samyangs populære nøkkelfunksjoner som en fokusholdknapp og en tilpasset skyveknapp. Ved å trykke på Focus hold-knappen på siden holdes objektivet låst på en viss fokusavstand, knappen lar deg også tilordne funksjoner som Eye AF i innstillinger på kameraet. Den tilpassede glidebryteren kan stilles inn slik at du kan justere blenderåpningen stille ved å vri på fokusringen.

Leveres med

 • Samyang AF 35mm f/1,4 II Sony FE
 • Fremre og bakre objektivdeksel
 • Solblender
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen