Sandisk

Kjøp produkter fra Sandisk hos oss! Hos oss kan du kjøpe minnekort som SDHC, SDXC, Secure Digital med UHS-II, Micro SD, Compact Flash, CFast 2.0, kortlesere med USB-C, kortlesere med USB-A og eksterne harddisker. Vi har et bredt utvalg av Sandisks produkter for både profesjonelle brukere og nybegynnere, online og i vår butikk.

53 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
Minnesstørrelse
Bus Speed
Kort type
Kapasitet
Skrivehastighet
Speed Class
Lesehastighet

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.