Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Minnekort CFast 2.0 Extreme Pro 512GB 525MB/s

Sandisk Minnekort CFast 2.0 Extreme Pro 512GB 525MB/s

1041341
8 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

512GB CFast 2.0 med Video Performance Guarantee 130MB/s

Extreme PRO CFast 2.0 mionnekort leverer både det som gjelder av hastighet og kapasitet. Med skrivehastigheter som holder jevnt tritt med den nye generasjonens kameraer og videokameraer, og med dataoverføringshastigheter på opp til 525 MB/sekund blir arbeidsflyten mer effektiv. God plass til store RAW-filer, og høykvalitativ video som kreves av profesjonelle brukere. VPG-130 garanterer en en minste kontinuerlig skrivehastighet på 130 MB/s

  • Designet for profesjonelle videofilmere
  • Ekstreme hastigheter med opp til 525MB/s lese og 450MBs skrive
  • Testet under ekstreme forhold
  • VPG-130 for Cinema-Quality 4K video
  • Enkel filgjenoppretting med RescuePRO Deluxe Software
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.