Minnekort CFast 2.0 Extreme Pro 512GB 525MB/s

Sandisk Minnekort CFast 2.0 Extreme Pro 512GB 525MB/s

1041341
  • 512 GB lagringsplass
8 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Minnekort CFast 2.0 Extreme Pro 512GB 525MB/s
Pee Wee Pixel Pocket Rocket
Sandisk Kortleser Extreme Pro Cfast 2.0
9 888 NOK

Extreme PRO CFast 2.0 mionnekort leverer både det som gjelder av hastighet og kapasitet. Med skrivehastigheter som holder jevnt tritt med den nye generasjonens kameraer og videokameraer, og med dataoverføringshastigheter på opp til 525 MB/sekund blir arbeidsflyten mer effektiv. God plass til store RAW-filer, og høykvalitativ video som kreves av profesjonelle brukere. VPG-130 garanterer en en minste kontinuerlig skrivehastighet på 130 MB/s

  • Designet for profesjonelle videofilmere
  • Ekstreme hastigheter med opp til 525MB/s lese og 450MBs skrive
  • Testet under ekstreme forhold
  • VPG-130 for Cinema-Quality 4K video
  • Enkel filgjenoppretting med RescuePRO Deluxe Software
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.