Minnekort Secure Digital 16GB Ultra SDHC 80MB/s

Sandisk Minnekort Secure Digital 16GB Ultra SDHC 80MB/s

1022079
  • 16 BG lagringsplass
  • 80 mb/ s overføringshastighet
  • Speed class 10
99 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Minnekort Secure Digital 16GB Ultra SDHC 80MB/s
Minnekortveske SD Pixel Pocket Rocket
Minnekortleser TS-RDF8K All-In-1 USB 3.0/3.1
637 NOK
Minnekort Secure Digital 16GB Ultra SDHC 80MB/s
Vanntett minnekortfutteral for 8 SD-kort
Minnekortleser TS-RDC8 3-in-1 USB-C 3.1
643 NOK

Dette minnekortet er vanntett, støt-, røngten-sikker og tåler de fleste temperaturer. Du kan overføre bilder og video i full HD-kvalitet. Støtte for UHS-1 finnes og overføringshastigheten ligger på 80 MB/s. Den mekaniske låsebryteren på siden gir deg muligheten å forhindre modifisering og sletting av inneholdet på minnekortet.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.