Minnekort Secure Digital 32GB SDHC Extreme 90MB/s

Sandisk Minnekort Secure Digital 32GB SDHC Extreme 90MB/s

1030433
149 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Minnekort Secure Digital 32GB SDHC Extreme 90MB/s
Minnekortleser TS-RDF8K All-In-1 USB 3.0/3.1
Vanntett minnekortfutteral for 8 SD-kort
693 NOK
Minnekort Secure Digital 32GB SDHC Extreme 90MB/s
Minnekortveske SD Pixel Pocket Rocket
Minnekortleser TS-RDC8 3-in-1 USB-C 3.1
687 NOK

Dette minnekortet for kamera og videokamera med klasse 10 klarer overføring av video i full HD-kvalitet 1080p. Du får en overføringshastighet på opptil 90 MB/s. Den mekaniske skrivebeskyttelsen på siden gjør det mulig å forhindre endring og sletting av innholdet på minnekortet.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.